(Poistunut julkaisusta)

Nokkamies Pirkanmaalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Asiakasyrityksemme on yksi Suomen merkittävimpiä purkuyrityksiä.

Haemme heille Pirkanmaan alueelle nokkamiestä rakennustyömaille purku- ja saneerauskohteisiin. Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta purku- tai rakennustöistä. Työtehtävä edellyttää organisointikykyä ja työhön sitoutunutta luonnetta. Tehtävässäsi vastaat ryhmän johdosta, raportoinnista ja kalustohallinnasta. Työ tapahtuu eri kohteissa, joten ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta sitoutunutta asennetta ja hyvää työmotivaatiota sekä oma-aloitteellisuutta ja halua kehittyä tehtävässä. Aiempaa kokemusta nokkamiehen työtehtävistä ja johtamisesta rakennustyömailla katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla myös kuvien lukutaito, sekä hallussa kirjanpidollinen puoli ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä edellyttää työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on määräaikainen, pituudeltaan 3-6 kuukautta. Erityisen hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi tehtävään sopiva, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!