(Poistunut julkaisusta)

Nokkamies / kirvesmies
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Vakavarainen uudisrakentaja-asiakkaamme hakee kauttamme Helsinkiin Pasilan läheisyyteen hyvien kulkuyhteyksien varrelle työhön osallistuvaa NOKKAMIESTÄ/KIRVESMIESTÄ. Toivomme: - ammattitaitoa ja aikaisempaa työkokemusta nokkamiehen/kirvesmiehen tehtävistä
- rakennusalan koulutusta
- reipasta ja hyvää asennetta sekä kykyä itsenäiseen työntekoon
- tiimityöskentelytaitoja
- mahdollisesti omia työkaluja
- suomen kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia Tarjoamme kokopäiväisen työn ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut sekä asianmukaiset varusteet. Henkilön kanssa solmitaan työsuhde Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa. Lisätiedot: Myyntikonsultti Antti Haapanen, puh. 050 302 2829, antti.haapanen@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.