(Poistunut julkaisusta)

Nokkamies kantohommiin PK-seudulle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Toimenkuva
Etsimme nyt reippaita ja vastuuntuntoisia nokkamiehiä pääkaupunkiseudulla tehtäviin kantohommiin.

Teemme työmaakantoja pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin ja etsimme nyt uusia nokkamiehiä. Keittiökalusteet on kannon kohteena ja tehtävänäsi on saada ne kuljetettua kontista asuntoon täsmällisesti ja turvallisesti saumattomalla yhteistyöllä muun tiimin kanssa. Nokkamiehenä olet kantajatiimin esimies. Vastuullasi on pitää huolta, että kannon aikana kaikki sujuu mallikkaasti ja kalusteet löytävät ehjänä oikealle paikalle. Työt alkavat arkiaamuisin klo 7 ja kestävät kohteesta riippuen 5-8 tuntia per päivä. Tätä työtä voisit tehdä oman tilanteesi mukaan yhtenä tai useampana päivänä viikossa.
Odotamme sinulta
Kantohommat vaativat tekijältään erinomaista asennetta ja motivaatiota, sillä kalusteet eivät itse itseään kanna vaan sinun on näytettävä kaapille paikka. Reipas työote ja Can do -asenne ovat valttikortteja tässä työssä. Työ sijoittuu rakennustyömaalle, joten työturvallisuuskortti on tehtävässä pakollinen. Tarvittaessa pääset työturvakorttikoulutukseen myös meidän kauttamme. Me järjestämme sinulle muut tarvittavat varusteet ja kulkuluvat sekä huolehdimme riittävästä perehdytyksestä.

Nokkamiehen rooliin vaaditaan pitkäjänteisyyttä, joustavuutta, huumorintajua ja vastuuntuntoa. Kokemus esimiestyöskentelystä tai rakennusalan työstä lasketaan eduksesi, mutta tärkeintä on oikea asenne! Sinun tulee olla hyvässä fyysisessä kunnossa, jotta työ säilyy mielekkäänä eikä puhti lopu kesken työpäivän, joten odotamme sinulta hyvää kuntoa. Lisäksi suomenkielen osaaminen on tiimityöskentelyn ja viestinnän kannalta tärkeää, mutta suomen ei tarvitse olla äidinkielesi.
Muut tiedot
Meillä kantohommat ovat mukavia ja vaihtelevia ja ne tehdään aina ilon kautta. Kannon kohteet ja tilanteet saattavat muuttua ja vaihdella, mutta itse kantoryhmä pysyy pitkälti samana. Kantoryhmä on täynnä hyviä tyyppejä ja sinä voisit olla oiva nokkamies heille. Mikäli koet, että olet etsimämme nokkamies, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi ja perustele, miksi meidän tulisi valita juuri sinut!

Palkkaus rakennusalan TES mukaisesti. Työ on keikkaluontoista, mutta sitä on tarjolla useammalle päivälle viikossa. Mikäli haluaisit tehdä täysiä tunteja, meillä on tarjota myös muita keikkahommia oheen.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 050 443 2915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.11.2018 mennessä.