(Poistunut julkaisusta)

Nokianvirran Energialle käynnissäpitäjä, sähköautomaatio
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018Työn kuvaus:
  Nokianvirran Energia Oy:n voimalaitos tuottaa prosessihöyryä ja kaukolämpöä osakkailleen. Laitos parantaa osakkaiden liiketoimintojen kilpailukykyä varmistaen vakaamman energian hinnan pitkälle tulevaisuuteen.
Nokianvirran Energia Oy on Leppäkosken Sähkö Oy:n, Nokian Renkaat Oy:n ja Oy Essity Finland Ab:n yhteisyritys.


Haemme nyt  

KÄYNNISSÄPITÄJÄÄ, SÄHKÖ-AUTOMAATIO  

Haemme Nokianvirran Energia Oy:n voimalaitokselle Nokialle käynnissäpitäjää vakituiseen työsuhteeseen. Käynnissäpitäjänä vastaat voimalaitoksen käynnissäpidosta sekä sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Tehtävään perehdyttävällä jaksolla toimit aluksi katkeamattomassa vuorotyössä osana käynnissäpidon vuororyhmää. Jatkossa tehtävä on päivätyötä, pitäen sisällään mahdollisia vuororyhmän tuurauksia.
Etsimme voimalaitos- ja/tai prosessiteollisuuden kokemusta jo omaavaa sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. Arvostamme osaamista automaation kenttälaitteista, prosessinohjausjärjestelmistä, sähkökäytöistä ja teollisuuden sähkönjakelusta. Odotamme sinulta reipasta otetta työntekoon, omatoimisuutta ja ryhmätyötaitoja.
Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan voimalaitoksessa ja ammattimaisen tiimin tueksesi.Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen  

www.adecco.fi  

28.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.  

Asiakkaan tehtävänimike:  Käynnissäpitäjä, sähköautomaatio


Sijainti:  NOKIA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere