NoHo Partners Oyj - Avoin hakemus - Ravintola.fi ravintolat ja yökerhot
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Asiakkaamme NoHo Partners Oyj (www.noho.fi) ravintolat tarjoavat monipuolisia työtehtäviä ympäri Suomea. Jätä hakemus nyt, otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.


Etsimme NoHo Partnersin kanssa mm. tarjoilijoita, kokkeja, baarimikkoja, blokkareita, food runnereita ja keittiöapulaisia ympäri Restamaxin ravintoloihin.


Töitä on tarjolla aina Leviltä Rukalle, Kuopiosta Jyväskylään, Oulusta Seinäjoelle, Tampereelta Poriin ja Raumalle, Turusta Hämeenlinnaan ja Lappeenrannasta Pääkaupunkiseudulle Helsinkiin ja Vantaalle.


Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi tästä.


Lisätietoja tehtävistä voit kysyä myyntipäällikkö Juuso Puustiselta.


Juuso Puustinen
Smile Henkilöstöpalvelut Oy
Myyntipäällikkö
045 633 5901
juuso.puustinen@smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1213140
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta, Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki, Kanta-Häme, Hämeenlinna, Keski-Suomi, Jyväskylä, Lappi, Kittilä, Pirkanmaa, Lempäälä, Nokia, Ruovesi, Tampere, Vaasa, Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo, Oulu, Pohjois-Savo, Kuopio, Pori, Rauma, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Varsinais-Suomi, Turku