(Poistunut julkaisusta)

Noheva kouluisäntä/kouluemäntä Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Me pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt tarvitsemme lisävahvistusta tiimiimme tekemään merkityksellisiä tekoja!

 

Etsimme nimittäin M O N I T  A I T O I S I A

 

KOULUISÄNTIÄ- TAI EMÄNTIÄ

 

Itä-Helsinkiin, Vuosaaren alueelle hyvien kulkuyhteyksien päähän. Työsi on taatusti monipuolista ja vaihtelevaa. Huolehdit asiakkaamme kiinteistön erinäisistä tehtävistä, kuten esimerkiksi pienkorjaustöistä, varaston ylläpidosta, kalustojen järjestelystä, postituksesta ja aulapalvelusta. Töiden touhussa ollaan pääsääntöisesti koulujen aukioloaikoina maanantaista-perjantaihin klo. 8.00-16.00 välillä. Meiltä löytyy paikkoja kokoaikaisille (7,5h/pv) tekijöille, mutta tiimissä on paikka myös yhdelle osa-aikaiselle (4h/pv). Koululaisilla on tiedetysti muutaman kerran vuodessa myös lauantaikoulupäivä, joten varauduthan myös viikonlopputyöhön tilanteen niin vaatiessa. Lasten kanssa työskennellessä, valittujen henkilöiden tulee luonnollisesti toimittaa meille rikosrekisteriote. Palkkaus tehtävässä on KIPA PL 4 (11,76€/h). Työn aloitus on 2.1.2020

 

Kuka tähän mahtitehtävään sitten soveltuu?

 

Odotamme sinulta, rautaiselta ammattilaiselta vähintään 3-vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä tai koulutustaustaa. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera, sillä tulet kohtaamaan asiakkaita ja muita sidosryhmiä päivittäin. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta ja rempseää asennetta, sillä työpäiväsi sisältävät varmasti muuttuvia tilanteita. Kouluympäristössä sinulla tulisi olla asiallinen ja positiivinen ulosanti, sillä haluathan näyttää hyvää esimerkkiä koululaisille. Pärjätäksesi kommunikointi- ja asiakaspalvelutilanteissa sinulla tulisi olla vähintään tyydyttävä suomen kieli. Muista kielistä on sinulle etua. Itseohjautuva ja motivoitunut asenne ovat tässä tehtävässä kaiken A ja O, joten olethan persoonaltasi toimeen tarttuva tyyppi, joka ei säikähdä pienistä – kuuluipa tehtäviisi sitten iskuporakoneella poraaminen, taikka tikkaille nouseminen.

 

Kun myyt työpanoksesi meille, me tarjoamme sinulle:

 

*Työehtosopimuksen mukaisen palkan.

*Kannustavan esimiehen, sekä kunnollisen perehdytyksen nykyaikaisilla välineillä. Lisäksi pääset kouluttautumaan säännöllisesti aina talon tarjonnan mukaan!

*Työterveyshuolto on meillä jo normaaliakin parempi, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet.

*Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä eripuolilla pääkaupunkiseutua taikka hierontaetuja - sillä haluamme että voit hyvin!

*Pääset henkilökuntakerhomme jäseneksi, jossa pääset käsiksi alennettuihin tapahtumalippuihin, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleihin

*Tärkeimpänä saat tilaisuuden rakentaa itsesi näköisen urapolun meillä ja pääset kehittämään itseäsi. L&T:llä nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia vaativimpiin tehtäviin! Vai kiinnostaako sinua kouluttautuminen oppisopimuksella? Meillä se onnistuu! 

 

K I I N N O S T U I T K O  TÄSTÄ TEHTÄVÄSTÄ?

 

Hienoa! Naputtelehan hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.