(Poistunut julkaisusta)

Node.js Developer
Barona Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsimme nyt Node.js kehittäjää osaksi in-house tuotekehitys tiimiämme. Olemme työhönsä intohimoisesti sitoutuvien ihmisten yhteisö, jota ajaa eteenpäin tahto ratkoa työelämän ja ihmisten kannalta merkittäviä haasteita. Tule työskentelemään meille ohjelmistokehittäjäksi yhdessä kokeneiden kehittäjiemme sekä taitavien suunnittelijoidemme kanssa!

Vaikka olisi monin verroin kiinnostavampaa kuulla sinusta, on meidän käytettävä pieni hetki esittäytymiseen, jotta pääset kartalle.

Barona Technologies on 40 hengen palvelukehitys-, ylläpito- ja IT-infrayksikkö osana Baronaa, joka on Suomen suurimpia henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain 30 000 ihmistä kulkee kohti uutta työtään baronalaisten avulla ja luomamme palvelun kautta.

Silti Barona Tech on tuntematon, syyttä salailtu pieni helmi ison ja vakavaraisen yrityksen sisällä. Työmme merkittävyyden vuoksi uskallamme väittää olevamme aikamoinen aarre työpaikaksi. Ja tässä vaiheessa toivottavasti sinä astut kuvaan!

Projekteistamme löytyy sinulle niin kunnianhimoisia uudistusprojekteja mikropalveluarkkitehtuuriin siirryttäessä kuin täysin uudenlaisia palveluitakin.

Barona Techillä pääset konkreettisesti näkemään työsi jäljen ja ratkomaan kysymyksiä:

• Miten yksilöt löytävät juuri sen oikean työn oikeaan elämäntilanteeseensa?

• Miten yritykset löytävät uudet tekijänsä?

• Miten saamme palkkion tehdystä työstä mahdollisimman nopeasti tekijälleen?

Mitä toivomme sinulta?

Kehittäjänämme sinun tulee kyetä suunnistamaan sekä dokumentti- että relaatiotietokannoissa ja tekemään skaalautuvia ratkaisuja. Arvostat sekä koodin laatua että jatkokehitettävyyttä.

AWS & pilvi-infra ovat meillä vahvasti läsnä arjessa ja toivommekin siksi kokemusta sovellusten kehityksestä ja ylläpidosta pilvialustalla. Vaikka ensisijainen vastuu ympäristön toiminnasta onkin tiiviissä yhteistyössä kehittäjiemme kanssa toimivalla ops-tiimillä, on pilvipalveluiden kanssa toiminen arkipäivää myös kehittäjillemme.

Mikäli Node.js ohjelmointi taittuu ja osaat suunnistaa tietokannoissa, niin saatat olla hakemamme henkilö.

Eduksi katsomme:

• Javascript & Typescript - joissain projekteissa mm. Scala

• React+Redux-framework

• AWS, ECS, Docker

Osaat työskennellä luontevasti osana tiimiä, kuitenkin myös omatoimisesti ja itsenäisesti pärjäten. Osaat keskittyä olennaiseen ja haluat kehittää jatkuvasti niin koodia, kuin työn tekemisen tapojakin.

Liity osaksi tiimiämme!

Haluaisitko kuulla lisää meistä tai tiimeissämme työskentelystä? Soita tai laita meille sähköpostia!

(Jesse Heinonen + 358 50 4418 566/ jesse.heinonen@barona.fi)

Voit myös hypätä linkin kautta kokeilemaan luomaamme työnhakupalvelua ja nähdä konkreettisesti yhden esimerkin töistämme. Samalla näet, missä olemme jo onnistuneet ja minkä kehittämistä voimme jatkaa yhdessä!