NOC Specialisteja Elisa Santa Monicalle Helsinkiin tai Tallinnaan
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2020
Etsimme useampaa NOC Specialistia asiakasyrityksellemme Elisa Santa Monicalle tietoverkkojen ja tietoturvan asiakastuen pariin Helsinkiin tai Tallinnan toimistolle Viroon. Emme odota sinulta kokemusta vastaavasta tehtävästä, joten tämä rooli tarjoaa hienon mahdollisuuden ottaa ensimmäinen askel urallasi alan johtavassa yrityksessä - tärkeintä on halusi oppia uutta ja kehittyä. Jos palat innosta oppia lisää IP-verkkoteknologioista sekä tietoturvasta, saatat olla etsimämme henkilö joten hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Hienon mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta osana alan huippuorganisaatiota
* Kiinnostavia urakehitysmahdollisuuksia Elisa Santa Monicalla myös pidemmällä aikavälillä esimerkiksi myynnin tai konsultoinnin tehtävissä
* Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut (mm. liittymä - ja liikuntaetu)
* Mahdollisuus keskustella työskentelystä myös joko Helsingin tai Tallinnan toimistolta käsin tilanteesi mukaan

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaamme NOC-tiimissä palvellen asiakkaita tietoverkko-ongelmissa. Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat päivittäiset vian rajaus- ja ylläpitotehtävät eri asiakkaille, ja odotamme sinulta roolissa kykyä ratkaista ongelmatilanteita itsenäisesti omaa asiantuntemustasi hyödyntäen. NOC-tiimi toimii 24/7 -periaatteella, ja näin ollen työskentely tapahtuu kolmivuorotyönä sekä suomen että englannin kielellä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävän kannalta relevantti korkeakoulutausta
* Vankka perustietämys IP-verkkoteknologioista ja tietoturvasta opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta
* Vahva halu oppia ja kehittyä alan asiantuntijaksi
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkäjänteisyyttä ongelmien ratkaisussa
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Eduksi tehtävässä katsotaan, jos sinulta löytyy ennestään Cisco- , Jupiter- ja ITIL -sertifikaatit sekä aiempaa kokemusta helpdesk- tai asiakaspalvelutyöstä.

Muuta tietoa


* Työmäärä: Kokoaikainen (3-vuorotyö joustavin työajoin)
* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen rekrytointi
* Sijainti: Helsinki tai Tallinna, Viro
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elisa Santa Monican puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Elisa Santa Monica on tietoverkko- ja konesaliratkaisuihin keskittynyt asiantuntija, jonka asiakkaina on suomalaisia pörssiyhtiöitä ja suuria sekä keskisuuria yrityksiä, jotka tarvitsevat verkko- ja tietoturvateknologian huippuosaamista, nopeaa reagointia ja heille omistautuvaa kumppania. Elisa Santa Monican tavoitteena on olla asiakkailleen aktiivinen kumppani, joka tukee liiketoiminnan kasvua tietoturvallisten tietoverkkojen avulla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398773
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki