(Poistunut julkaisusta)

NOC Engineer
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkko- ja konesaliratkaisuihin keskittynyt asiantuntija. Käytössämme ovat parhaat teknologiat, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Asiakkaamme ovat suomalaisia pörssiyhtiöitä ja suuria sekä keskisuuria yrityksiä, jotka tarvitsevat verkko- ja tietoturvateknologian huippuosaamista, nopeaa reagointia ja heille omistautuvaa kumppania.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme vahvistusta verkonvalvontakeskukseemme (Network Operations Centeriin, NOC) Espooseen. Oletko sinä uusi verkkoasiantuntijamme?

NOC ENGINEER

NOC Engineerinä työskentelet tietoturvallisten verkkojen eturintamassa turvaamassa merkittävien suomalaisten yritysasiakkaiden ja organisaatioiden liiketoimintojen jatkuvuutta. Työskentelet päivittäin alan huippuosaajien ja parhaan teknologian parissa. Täältä pääset lukemaan lisää, minkälaisia palveluita tarjoamme asiakkaillemme: https://www.smn.fi/palvelut-ja-ratkaisut/asiakasta...

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään NOC-tiimissä palvellen asiakkaita tietoverkkopalveluissa. Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat päivittäiset muutos, vian rajaus- ja ylläpitotehtävät eri asiakkaille. Tehtävä sopii sinulle, joka olet innokas kehittämään osaamistasi ja oppimaan uutta! Työtehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osallistua myös yrityksemme itse tarjoamiin koulutuksiin ja erikoistumisen tiettyyn teknologiaan asiakkaiden palvelemisessa.

Tehtävässä työskentelet kahdessa vuorossa Espoon verkonvalvontakeskuksestamme käsin. Työskentelymme yhtenä kulmakivenä on luova ammattitaidon käyttö osana isompaa tiimiä, ja sinua motivoi tilanne missä työvuoron alkaessa et välttämättä vielä tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Emme odota, että omaat kaikki työhön vaadittavat taidot ensimmäisestä päivästä alkaen, vaan arvostamme innokasta ja rohkeaa asennetta itsensä kehittämiseen. Panostamme henkilöstömme ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen, ja sopivalla teknisellä taustalla, oikealla asenteella ja jatkuvalla tiedonjanolla pääset kehittymään tietoverkkoratkaisuiden huippuosaajaksi.

Odotamme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on alemman korkeakoulun tutkinto ja vankka perustietämys IP-verkkoteknologioista ja tietoturvasta. Sinulla voi olla jo aikaisempaa työkokemusta, mutta tärkeämpää on oppimishaluinen asenteesi kehittyä alan huippuammattilaiseksi! Olet työtä pelkäämätön tiimipelaaja, joka kykenee pitkäjänteiseen ja oma-aloitteeseen työhön vian etsimisessä ja ongelmien selvittämisessä. Lisäksi odotamme, että olet ulospäinsuuntautunut ja sinulta löytyy loistavat kommunikaatiotaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa. Edellä mainittujen lisäksi ilahdumme skriptaus- ja ohjelmointitaidoista (esim. Python) tai, mikäli sinulla on alan harrastuneisuutta.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen. Tehtävä voi edellyttää henkilöturvallisuusselvityksen tekemistä turvallisuusselvityslain mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä saat to 14.6. klo 12:00 – 13:30 tai pe 15.6. klo 14:00 – 16:00 Seppo Nylundilta (seppo.nylund@elisa.fi tai +358 45 138 4948).