(Poistunut julkaisusta)

NMI Group Leader
Pilkington Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme  Laitilaan henkilöä

NMI* Group Leader -tehtävään

NMI Group Leaderinä vastaat kokonaisvaltaisesti osaston tehokkaasta ja taloudellisesta toiminnasta. Johdat tiimiäsi ja huolehdit siitä, että yhteistyö ja kommunikaatio projekteissa muiden osastojen kanssa sujuu saumattomasti. Työssäsi vastaat uusien tuotteiden tuotannollistamisesta, raportoinnista, aikataulu- ja kustannusseurannasta sekä asiakkaan laatuvaatimusten toteuttamisesta.

Toimit asiakasrajapinnassa soveltuvin osin, kuten esim. vastaat tuotteiden asiakashyväksynnästä. Huolehdit siitä, että tuote- ym. tiedot ovat oikein ja ajan tasalla eri järjestelmissämme. Ohjeiden laatiminen ja ylläpito on osa tehtäväkenttääsi. Raportoit erikoisajoneuvoliiketoiminnan NMI- ja uuden liiketoiminnan kehittämispäällikölle.

Odotamme sinulta teknistä osaamista. Voit olla koulutukseltasi esim. insinööri tai olet hankkinut vastaavat tiedot ja taidot muutoin. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti. Saksan kielen osaaminen on eduksi. Kokemus tuoteturvallisuudesta, projektien hallinnasta, SAPista sekä IATF- ja IRIS- järjestelmistä katsotaan eduksi. Sinulla pysyy useankin projektin aikataulut hallinnassa ja sinulla hyvä paineensietokyky.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, myös kansainvälisten asiakkuuksiemme osalta.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä osaavan ja motivoituneen tiimin tuen. Pääset toimimaan uusien, modernien lasituotteiden kehittämisen parissa maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuudessa. Tuemme henkilöstön kehittymistä monin erilaisin koulutusohjelmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa NMI/NBD Manager, ST Europe, Janne Ilonen, 050 369 4449 arkisin klo 12 – 14.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.9.2018 osoitteella marita.kjellman@fi.nsg.com.

  • NMI= uusien tuotteiden tuotannollistaminen