NISSAN-automyyjä Autokeskus Konalaan
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Vahvistamme NISSAN-myyntiämme Autokeskus Konalassa Helsingissä ja haemme menestyvään tiimiimme asiakaspalvelusta ja autoista innostunutta automyyjää.

Sinulla on taitoa kuunnella asiakkaiden tarpeita ja tarjota niihin osuvia ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä ja rohkea verkostoituja. Olethan jo hankkinut kokemusta ja näyttöjä vaikuttavasta myyntityöstä. Aiempi autoalan kokemus, erityisesti NISSAN-merkin parista, on suuri plussa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on yrittäjämäinen ja joustava asenne ja se, että tunnet vahvaa paloa tehdä autokauppaa ja kehittyä jatkuvasti työssäsi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Myytäväksi saat kiinnostavan ja laajan NISSAN-automalliston sekä autojen lisävarusteet, palvelut ja rahoitusratkaisut. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 myyntipäällikkö Ilkka Kähkönen, puh. 040 562 6110 tai ilkka.kahkonen@autokeskus.fi. Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja haet paikkaa täyttämällä alla olevan hakemuslomakkeen pikimmiten. Täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan henkilön.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot