(Poistunut julkaisusta)

NewCrafters-koulutusohjelma
eCraft Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Koulutamme ja rekrytoimme nyt sinut ja 14 muuta uutta asiakaslähtöistä sovelluskonsulttia elämänne roolisuoritukseen Newcrafters-koulutusohjelmaan (4 kk, 1.3.2019-30.6.2019). Ohjelma pyörii Espoossa, Tampereella ja Vaasassa – valitse itse toimipisteesi!

Ohjelman juoni on seuraava: Haluamme ohjata sinusta Microsoft-teknologioiden kirkkaimman tähden sinua kiinnostavaan rooliin. Vaihtoehtoja on monia, mutta meitä kiinnostaa mikä olisi sinua eniten kiehtova rooli?

 • analyyttinen talouskonsultti
 • optimointikykyinen logistiikka- ja tuotantokonsultti
 • asiakastyössä viihtyvä myynti- ja asiakaspalvelukonsultti
 • ratkaisukeskeinen huolto- ja palveluliiketoiminnan konsultti
 • langat käsissä pitävä projektipäällikkö

Oletko kenties miettinyt jo pitkään alanvaihtamista ja IT-ala houkuttelisi, mutta jalkaa on vaikea saada oven väliin? Vai oletko kaupallisen tai teknisen koulutuksen omaava vastavalmistuva opiskelija ja etsit ensimmäistä oikeaa vakkaripaikkaa? Jos vastasit kyllä, NewCrafters-koulutusohjelma on sinua varten.

Asenne ratkaisee, aiempaa IT-osaamista ei vaadita. Arvostamme, että olet tehnyt kädet savessa töitä esim. tehtaan tuotantolinjalla, yrityksen taloushallinnossa, varastolla tai vaikka myynnin- ja asiakaspalvelun eturintamassa, toisinsanoen sinulla on asiakkaidemme toimialaosaamista ja puhut heidän kanssaan samoja vuorosanoja. Koulutuksesi ja taustasi voi olla esim. DI, FM, tradenomi, insinööri tai jokin ihan muu.

Meille merkitsee eniten into oppia uutta ja kyseenalaistaa vanhaa, halu kantaa vastuuta ja kyky suhtautua muutokseen positiivisella mindsetillä. Toivomme sinulta rohkeutta kokeilla ja kunnianhimoa viedä asiakkaan projektit onnistuneesti ensi-iltaan saakka. Saat työhön täyden koulutuksen ja neljän kuukauden päätteeksi tavoitteenamme on rekrytoida sinut meille vakituiseen työsuhteeseen. Aiemmista ohjelmista 96% on työllistynyt eCraftille vakituisiin tehtäviin.

Monta hyvää syytä hakea NewCrafteriksi:

 • Pääset kehittämään erittäin arvostettua Microsoft-teknologiaosaamista Dynamics 365 -ratkaisujen (esim. Finance & Operations, Business Central, Customer Engagement) parissa koulutuksen ja käytännön työtehtävien kautta
 • Työskentelet haastavissa asiakasprojekteissa lähellä asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa
 • Kasvatat osaamistasi innovatiivisella, dynaamisella ja mielenkiintoisella IT-alalla
 • Saat kattavan koulutuspaketin keskeisimmistä liiketoimintaprosesseista ja Microsoft-teknologioista eCraft Academyn muodossa
 • Lunastat paikan itsellesi tiiviiseen NewCrafters-yhteisöön, missä olette yhdessä oppimassa ja kehittymässä pitäen samalla hauskaa
 • Oma dedikoitu mentori tukee ja kasvattaa sinua läpi koulutusohjelman
 • Sinulle kuuluu palkan lisäksi myös huikeat edut (mm. hieronta, hieno kuntosali ja ilmaiset ohjatut ryhmäliikuntatunnit)

Tsekkaa draamantäyteiset trailerit NewCrafters-koulutusohjelman kautta meille tulleista nykytähdistämme Antista, Petrasta Miikasta, Mikosta & Sallasta, jotka ovat päätyneet meille mitä erilaisimmista taustoista.

Kenelle?

Newcrafters -rekrytointiohjelma soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille osaajille ja alanvaihtajille. Aiempaa IT-osaamista ei vaadita.

Näin haet:

Täytä hakulomake huolellisesti ja yksityiskohtaisesti sekä liitä CV:si.

Toimi nopeasti, sillä järjestämme Casting-tilaisuuksia jo hakuaikana to 31.01 ja to 07.02.

Hae siis heti, kuitenkin viimeistään 31.1.2019.

Hakuprosessi ja aikataulu

Haku on käynnissä 1.1.2019-31.1.2019, jonka aikana käymme jo läpi hakemuksia ja kutsumme kandidaatteja Casting-tilaisuuksiin. Casting-tilaisuuteen tulee varata koko päivä.

Ensimmäisestä Casting-tilaisuudesta (31.1)  jatkoon päässeet hakijat kutsutaan yksilöhaastatteluihin 1.2 ja haastatteluita pidetään viikolla 6.

Toisesta Casting-tilaisuudesta (7.2) jatkoon päässeet hakijat kutsutaan yksilöhaastatteluihin 8.2 ja haastatteluita pidetään viikolla 7.

Valituille ilmoitamme 15.2 mennessä. Aloitus ohjelmassa 1.3.2019.

Työsuhde: vakituinen, kokoaikainen

Kysy lisää: Janika Fågel, 020 759 90 55 janika.fagel@ecraft.com

Avainsanat: sovelluskonsultti, IoT, tekoäly, analytiikka, microsoft, taloushallinto, myynti, asiakaspalvelu, logistiikka, tuotanto, huolto, palveluliiketoiminta, projektinhallinta, newcrafters, ERP, CRM,