NewCrafters 2021 -koulutusohjelma
eCraft Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

NewCrafters 2021 -koulutusohjelma

Vuosittainen NewCrafters-koulutusohjelmamme on täällä taas! Ohjelman idea on seuraava: Haluamme rekrytoida sinut meille vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen eCraftille ja kouluttaa sinusta IT -konsultoinnin tulevaisuuden tähden. Mikä olisi sinua eniten kiehtova rooli?

 • asiakastyössä viihtyvä talouskonsultti (ERP)

 • optimointikykyinen logistiikka- ja tuotantokonsultti (ERP)

 • ulospäinsuuntautunut liiketoimintajärjestelmäkonsultti (CRM)

 • ratkaisukeskeinen data- ja analytiikkakonsultti (Business Intelligence)

Oletko miettinyt jo pitkään alan vaihtamista IT- alalle konsultointiin, mutta jalkaa on ollut vaikea saada oven väliin? Vai oletko kaupallisen tai teknisen koulutuksen omaava valmistuva opiskelija etsimässä ensimmäistä oikeaa vakituista paikkaa? Jos vastasit jompaankumpaan kyllä, NewCrafters-koulutusohjelma on sinua varten.

Asenne ja motivaatio ratkaisee, aiempaa IT-alan osaamista ei vaadita. Arvostamme, että olet tehnyt kädet savessa töitä esim. tehtaan tuotantolinjalla, yrityksen taloushallinnossa, varastolla tai muissa rooleissa myynnin- ja asiakaspalvelun eturintamassa. Toisin sanoen sinulla on jo asiakkaidemme toimialan osaamista ja puhut helposti heidän kanssaan samaa kieltä. Koulutuksesi ja taustasi voi olla esim. DI, FM, tradenomi, insinööri tai jokin ihan muu. 

Meille merkitsee eniten into oppia uutta ja kyseenalaistaa vanhaa, halu kantaa vastuuta ja kyky suhtautua muutokseen positiivisella mindsetillä. Toivomme sinulta rohkeutta kokeilla ja kunnianhimoa viedä asiakkaan projektit onnistuneesti maalin saakka. NewCrafters-ohjelmamme tarjoaa sinulle erinomaisen startin sekä käytännönläheisen perehdytyksen konsultin työhön eCraftilla. 

Solmimme kanssasi toistaiseksi voimassaolevan työsopimuksen heti ensimmäisestä päivästä lähtien, joten pelkästä määräaikaisesta koulutuksesta/työsuhteesta ei ole kyse. Sitoudumme sinuun, sitouduthan sinäkin meihin? 

Monta hyvää syytä hakea NewCrafteriksi: 

 • Pääset kerryttämään arvostettua teknologiaosaamista Microsoftin Dynamics 365 ratkaisuista (Finance & Operations (AX), Business Central (NAV), Customer Engagement (Power Platform)) tai dataratkaisujen (Qlik/ Microsoft Power BI) parissa koulutuksen ja käytännön työtehtävien kautta

 • Työskentelet mielenkiintoisissa projekteissa lähellä asiakasta ja yhdessä tiimin kanssa

 • Kasvatat osaamistasi innovatiivisella, dynaamisella ja modernilla IT-alalla

 • Saat kattavan perehdytyksen yritysten keskeisiin bisnesprosesseihin ja koulutamme sinulle menestyksekkään konsultoinnin salat

 • Liityt tiiviiseen NewCrafters-yhteisöön, missä olette yhdessä oppimassa ja kehittymässä pitäen samalla hauskaa 

 • Saat oman dedikoidun mentorin, joka tukee ja ohjaa sinua läpi koulutusohjelman

 • Palkan lisäksi sinulle kuuluu myös laajat henkilökuntaetumme (mm. hieronta, hammaslääkäri, kuntosalijäsenyys & eCraft Akatemia)

Tutustu videolta konsulttiemme Jarnon, Hannan, Teron ja Sofian erilaisiin uratarinoihin sekä heidän rooleihinsa eCraftilla. Kuule myös miksi heidän mielestäään sinunkin tulisi hakea NewCrafteriksi!

Kenelle?

NewCrafters-koulutusohjelma soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille, että jo kokeneemmille osaajille ja alanvaihtajille. Aiempaa IT-alan taustaa ei vaadita.

Näin haet: 

Täytä hakulomake sekä liitä CV:si. Täyttämällä hakulomakkeemme huolellisesti, ei erillistä hakemuskirjetta välttämättä tarvita. 

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja saatat saada kutsun valintakoepäivään jo ennen hakuajan päättymistä, kuitenkin viimeistään 5.2. 

Valintakoepäiviä on kaksi: ensimmäinen on torstaina 4.2 ja toinen torstaina 11.2. Mikäli pääset siis hakuprosessista jatkoon saat kutsun valintakoepäivään, joko 4.2 tai 11.2 - osallistut siis vain jompaankumpaan. Valintakoepäivän järjestelyssä huomioimme myös Covid-19 tilanteen ja toimimme tilanteen mukaan etänä. 

Hae siis heti, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 31.1.2021. 

Hakuprosessi ja aikataulu:

Haku on käynnissä 29.12.2020 - 31.1.2021, jonka aikana käymme jo läpi hakemuksia ja kutsumme kandidaatteja valintakoepäiviin. Nähin tulee varata koko päivä.

Ensimmäisestä valintakoepäivästä (to 4.2)  jatkoon päässeet hakijat kutsutaan yksilöhaastatteluihin, jotka pidetään viikolla 6.

Toisesta valintakoepäivästä (to 11.2) jatkoon päässeet hakijat kutsutaan yksilöhaastatteluihin, jotka pidetään viikolla 7.

Valituille ilmoitamme 22.2 mennessä. Aloitus ohjelmassa 22.3.2021.

HAE TÄSTÄ 

Työsuhde: vakituinen, kokoaikainen

Toimipaikat: Espoo, Tampere, Turku

Kysy lisää rekrytiimiltämme: 

Janika Fågel, 0451 241 794 janika.fagel@ecraft.com 

Pasi Lepistö, 050 490 3670 pasi.lepisto@ecraft.com

Avainsanat: sovelluskonsultti, IoT, tekoäly, data, analytiikka, microsoft, taloushallinto, myynti, asiakaspalvelu, logistiikka, tuotanto, huolto, palveluliiketoiminta, newcrafters, ERP, CRM, BI

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1409363
 • Tehtäväalue: IT, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo, Tampere, Turku
 • Lisätietoja antaa: Janika Fågel, 0451 241 794 janika.fagel@ecraft.com Pasi Lepistö, 050 490 3670 pasi.lepisto@ecraft.com