(Poistunut julkaisusta)

New Business Sales Executive, kokoaikainen, Liana Technologies, Oulu
Liana Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Oletko myyntiurasi alkuvaiheessa oleva tekijä, joka haluaa lähteä ottamaan seuraavia askelia urapolullaan? Oletko tuloshakuinen ja tavoitteellinen luonne, joka innostuu tavoitteiden saavuttamisesta ja itsensä ylittämisestä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme New Business Sales Executive!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Liana Technologies Oy:lle, New Business Sales Executive -rooliin tekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.
  
New Business Sales Executive -tehtävässä toimit uusasiakashankinnan parissa. Työ on ratkaisukeskeistä yritysmyyntiä, jossa toimitaan erityisesti yritysten markkinointi- ja viestintähenkilöstön kanssa. Tavoitteena on auttaa yritysten markkinointia ja viestintää Lianan pilvipalvelutarjooman turvin. Työhön sisältyy säännöllistä matkustusta kasvotusten tapahtuvaa yrityskonsultointia varten.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Yhdessä tukevan tiimin ympäröimänä pääset kehittämään asiakashankinnan taitojasi seuraavalle tasolle.

Liana Technologies on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. He ovat kasvaneet voitokkaasti koko toiminnan ajan. Liana Technologiesin liiketoiminta koostuu markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluista, joilla on tuhansia käyttäjiä. Muun muassa Ikea, Starbucks, Mazda ja useat valtionhallinnon organisaatiot käyttävät palveluita. Heillä on alueellisesti vahva markkina-asema sekä rehellinen ja hyvä maine.

Pääasialliset tehtävät
 • Uusasiakashankinta
 • Prospektointi
 • Asiakastapaamiset ja konsultointi
 • Tavoitteiden seuraaminen

Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta B-to-B asiakashankinnasta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi kaupallinen tai tietotekniikan puoli
 • Tuloshakuista ja tavoitteellista asennetta
 • Halua kehittyä myynnin ammattilaiseksi
 • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittyä myynnin ammattilaiseksi ammattimaisessa ympäristössä
 • Urapolkumahdollisuuksia
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Pohjapalkan sekä kilpailukykyisen provisiopohjaisen tulospalkkion

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 25.9.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus syksyllä 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.