New Business Manager
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Haemme asiakas-, digi- ja brändikokemuksen konsultointipalveluja tarjoavalle asiakkaallemme uutta NEW BUSINESS MANAGERia Helsinkiin osaksi myyntitiimiä, joka etsii aktiivisesti uusia myynnin mahdollisuuksia ja kasvattaa liiketoimintaa valikoiduille asiakkaille.


Työtehtävät

Teet läheistä yhteistyötä ja luot kumppaniverkostoja asiakkaidemme ylimmän johdon kanssa ja edesautat heitä heidän asiakaskeskeisessä transformaatiossaan tarjoamalla parhaita palvelukokonaisuuksia ja luot lisäarvoa. Rakennat uutta liiketoimintaa ja laadukkaita asiakassuhteita verkostoitumalla päätöksentekijöiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Asiakkaamme ovat johtavia suuria ja keskisuuria kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita.

Edellytykset

Etsimme henkilöä, jolla on intohimoinen suhtautumien ratkaisukeskeiseen ja arvopohjaiseen myyntiin sekä vahvaa kokemusta asiakassuhteen rakentamisen elinkaaresta ja lisäarvon tuottamisesta asiakkaalle. Ihanteellisella ehdokkaallamme on  tehtävään soveltuva koulutus teknologian, tekniikan tai liiketoiminnan alalta. Etsimme kirkkaasti loistavaa tähteä, joka on jo osoittanut kykynsä, mutta palaa halusta siirtyä seuraaviin uusiin haasteisiin, jossa pääsisi näyttämään vielä vahvemmin osaamisensa ja vahvuutensa.

Toivomme sinulta n.5 vuoden kokemusta B2B -suurasiakas myynnistä ja systemaattista lähestymistä myynnin tekemiseen.  Sinulla on laaja-alainen kyky ymmärtää ja keskustella liiketoimintahaasteista C-tason asiakkaiden kanssa, ja kykenet auttamaan heitä löytämään tavat ratkoa näitä haasteita innovaatioin ja palvelumuotoilun sekä digitalisaation keinoin.

Asiakkaamme ympäristö on hyvin kansainvälinen - monimuotoisuus ja yhteenkuuluvuus ovat osa ydinarvoja. Vaikka fokus onkin ensisijaisesti kotimaisten asiakkaiden hoitamisessa, tulee sinulla olla sekä suomen että englannin kielten erittäin sujuva osaaminen. Ruotsi on etu, mutta ei pakollinen.

Edut

Tarjoamme erittäin hyvä näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä huikean mahdollisuuden henkilökohtaiselle kasvulle ja menestymiselle.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Kati Rahikkaan (kati@poolia.fi & 020 7290 833)

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan, kun tehtävä on täytetty.

Digitalist Group

Digitalist on kumppanisi asiakaskokemuksen kehittämiseen. Yhdistämällä muotoilun, teknologian ja asiakaskeskeisyyden luomme ratkaisuja, jotka mahdollistavat tulevaisuuden menestyksen. 

Tavoitteemme on luoda kilpailuetua yhdistämällä brandistrategia, asiakaskokemus, muotoilu ja teknologia, sekä varmistaa asiakkaidemme liiketoiminnan menestys nyt ja tulevaisuudessa. Palveluihimme luottavat mm IF, Samsung, Spotify, Finnair ja Honda.

siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot