(Poistunut julkaisusta)

New Business Manager - Mikkeli
Eilakaisla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin joko suoraan asiakkaalle työsuhteeseen tai vuokrattuna työntekijänä kauttamme. Olemme vakiinnuttaneet asemamme yhtenä ammattitaitoisimpana ja tunnetuimpana henkilöstöalan toimijana. Katso lisätietoa: www.eilakaisla.fi. Eilakaisla on suomalainen perheyritys, olemme 50 toimintavuoden aikana vakiinnuttaneet asemamme yhtenä ammattitaitoisimpana ja tunnetuimpana henkilöstöalan toimijana. Haemme nyt tiimiimme Mikkelin toimistolle aktiivista New Business Manageria aluksi n. 8 kk määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääset työssäsi auttamaan Keski- ja Itä-Suomen alueen asiakasyrityksiämme heidän rekrytoidessaan uusia työntekijöitä. Tarjoamme suorittavasta tasosta yritysjohtoon kaikki rekrytointiin liittyvät palvelut, henkilöarvioinnit, vuokraus-, suorahaku- ja uudelleensijoituspalvelut. Tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/yrityspalvelut. 

New Business Managerina 

työpäiväsi tulevat koostumaan pääasiassa prospektoinnista ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamisesta, rekrytoinnista vastaavien päättäjien tapaamisista ja oikeiden ratkaisuehdotuksien tekemisestä asiakkaan tarpeiden pohjalta luoden uutta kauppaa. Olet tärkeä osa paikallista tiimiämme ja kuulut valtakunnalliseen myyntitiimiin, josta ei kokemusta ja näkemystä puutu. Yhteisöllisyys on vahva arvo tiimeissämme ja teemme yhteistyötä eri toimipisteiden välillä toisiamme tukien. Pääset työssäsi tutustumaan eri yritysten toimintaan ja konsultoimaan heitä henkilöstöratkaisuissa. Asiakkainamme on niin paikallisia pk-yrityksiä, kotimaisia konserneja kuin kansainvälisiä pörssiyrityksiä. Terveiset tulevilta työkavereiltasi: "Tervetuloa yrittäjähenkiseen, energiseen ja aikaansaavaan tiimiimme. Odotamme Sinua jo innolla! Meitä kaikkia yhdistää halu palvella asiakkaitamme, työntekijöitämme ja työnhakijoitamme suurella sydämellä. Olemmekin ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja siitä, että olemme niin yritys- kuin henkilöasiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Meillä Eilakaislalla suositaan matalaa hierarkiaa ja työkulttuurimme on avoin sekä kannustava. Olemme kaikki työstämme innostuneita, huumorintajuisia, lämminhenkisiä ja helposti lähestyttäviä tyyppejä. Löydät meidät myös LinkedInstä: Pia, Nea, Aki ja muut Eilakaislan myyntitiimiläiset. "

Menestyäksesi tässä työssä 

sinulla täytyy olla palava halu konsultoivaan myyntityöhön, kykyä kehittää ja kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia, ymmärrystä erilaisista ostoprosesseista sekä kokemusta ratkaista asiakkaiden haasteet räätälöimällä palveluitamme. Asetat itsellesi korkeita tavoitteita ja toimit kunnianhimoisesti kohti päämäärää ja nautit tavoitteiden täyttymisestä. Aikaisempi työkokemus b2b ratkaisumyynnistä tai muut näytöt menestyksekkäästä myyntityöstä, systemaattinen työote ja vakuuttavat neuvottelutaidot yritysjohdon kanssa ovat kulmakiviä, joiden päälle on hyvä rakentaa Eilakaisla -uraa. Kiinnostus ja kokemus toimialaa kohtaan sekä halu kasvaa myynnin ammattilaisena arvojemme mukaisesti on selkeä etu. Saat käyttöösi parhaat työkalut sekä huippuunsa hiotut prosessit: Leadfeederin, Vainun, Hubspotin, CRM:n, some näkyvyyden ja paljon muuta.

Eilakaisla työnantajana 

tarjoaa sinulle mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti hyvin! Työsuhde-etumme ovat hyvät ja tarjoamme sinulle mm. lounas- ja virikeseteleitä, palkitsemisesta eri muodoissa sekä digitaalisten välineiden tuomat joustomahdollisuudet sovittaa työ- ja vapaa-aika sinulle sopivaksi. Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä aluepäällikkö Pia Pipattiin, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi tai p. 040 714 3492 tiistaina 12.1 klo 14-17 tai tiistaina 19.1 klo 10-12 niin jutellaan lisää. Täytä lisäksi cv:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi 24.1.2021 mennessä Eilakaislan www-sivuilla. Ole nopea, aloitamme hakemusten läpikäymisen jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.