(Poistunut julkaisusta)

New Business Hunter
Aton Oy & Helsinki Sales Academy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Sytytkö myynnistä ja haluat kehittyä siinä entisestään käytännönläheisessä (palkallisessa!) työharjoittelussa, jonka jälkeen nappaat vakituisen työpaikan?

Etsimme yhdessä Aton Oy:n kanssa myynnin maailmaan tähtäävää henkilöä, jolla on draivia ja halua kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Oletko energinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on vahvat sosiaaliset taidot? Onko sinulle luontevaa työskennellä tavoitteellisesti osana tiimiä? Nautitko aidosti ihmisten parissa työskentelystä ja verkostoituminen on sinulle luontevaa? Jos vielä tämän lisäksi englannin kielen taitosi on sujuva, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Helsinki Sales Academyn järjestämä valmennusjakso on käytännönläheinen, ja sen aikana työskentelet osana nuorekasta B2B-myynti- ja markkinointitiimiä. Neljän kuukauden aikana saat kattavan viikoittaisen valmennuksen B2B-myynnin tekniikoista sekä relevanttia työkokemusta alalta. Tulet tekemään uusasiakashankintaa aina prospektoinnista asiakastapaamisiin asti. Toteutat jakson aikana niin Helsinki Sales Academyn kuin Atonin sekä muiden asiakkaiden monipuolisia myynti- ja markkinointiprojekteja. Valmennusjakson jälkeen pärjäät myynnin hektisessä aallokossa, ja sinulle on täydet edellytykset pärjätä itsenäisessä myyntityössä.

Harjoittelujakso on huipputilaisuus saada kattava B2B-myyntiperehdytys lyhyessä ajassa. Lisäksi olennaista on, että pääset tutustumaan tulevaan työnantajaan ja liiketoimintaan ennen työsuhteen alkua. Vakipaikan saanti Atonilta edellyyttää näyttöjä osaamisesta jo harjoittelun aikana – se, että saat paikan harjoittelujakson päätyttyä, on siis yhteinen tavoitteemme!

Aton Oy – viihtyisämpien työympäristöjen puolesta!

Siivousalalla myytävä tuote ei lopu kesken! 100 henkilöä työllistävä Aton ylläpitää siistejä ja puhtaita työympäristöjä jo 35-vuoden kokemuksella – yrityksen missiona on olla siivouspalvelu, joka toimii aina. Liiketoiminnan arvot pohjautuvat asiakaspalvelun korkeaan laatuun sekä luotettavuuteen, niin palveluntarjoajana kuin työnantajana, ja näitä asioita Atonin asiakkaat arvostavat. Aton haluaakin liiketoimintauudistuksen myötä parantaa palveluiden ostettavuutta ja näin ollen asiakaspalvelukokemusta viemällä koko organisaatiota kohti digiaikaa ja sen mahdollistamia työkaluja.

Atonin myyntineuvottelijana liityt vakavaraiseen perheyritykseen matkalla kohti digitalisoituvaa toimintaympäristöä. Tulet tekemään monipuolista työtä osana ammattitaitoista ja sitoutunutta työyhteisöä, josta saat tukea sekä kattavan työssä tarvitsemasi materiaali- tuote- ja menetelmäkohtaisen koulutuksen.

Pienessä organisaatiossa plussaa on ehdottomasti se, että jos ydintehtäviesi ohella haluat ottaa vastuuta vaikkapa some-markkinoinnista tai verkkosivuille tuotettavasta sisällöstä, se ei ole koskaan poissuljettua. Atonilla uskotaan, että ihmiset ovat parhaimmillaan, kun saavat tehdä asioita, joihin heillä on luontaista mielenkiintoa – ehkä tässä on yksi syy yrityksen pieneen työntekijävaihtuvuuteen.

Oletko sinä etsimämme uusi atonilainen? Hae 13.8.2018 mennessä!

 

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi. Otsikoi sähköposti ”New Business Hunter, Aton Oy”. Kyseessä on neljä kuukautta kestävä, palkallinen kokopäivätyö Helsingin Arabianrannassa. Harjoittelujakso alkaa viimeitään syyskuussa 2018 ja mikäli harjoittelu on sujunut hyvin, vakituinen työsuhde starttaa Atonilla sen jälkeen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja lopullinen valinta tehdään yhdessä Atonin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.8. klo 10-16 Annika Vallo, New Business Manager, Helsinki Sales Academy, puh. 050 563 8080.

 

Rekrytointiprosessiin luovutettuja tietoja käsittelevät vain Helsinki Sales Academyn kyseisestä rekrytoinnista vastaavat henkilöt. Tarkempi henkilötietoihin liittyvä rekisteriseloste on luettavissa osoitteessa: www.helsinkisalesacademy.fi/viestinta/rekisteriseloste Toimeksiantajayritykselle luovutetaan tiedot vain jatkoon päässeistä kandidaateista, kun he ovat hyväksyneet haastattelukutsun rekrytoinnin toimeksiantajayritykseen.