(Poistunut julkaisusta)

New Business Hunter (harjoittelu)
Helsinki Sales Academy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

New Business Hunter goes Orbis

Sytytkö myynnistä ja haluat kehittyä siinä entistä paremmaksi käytännönläheisen ja palkallisen työharjoittelun merkeissä, minkä jälkeen nappaat vakituisen työpaikan?

Etsimme yhdessä Orbis Oy:n kanssa korkeakoulusta valmistumassa olevaa tai vastavalmistunutta henkilöä, jonka sydän sykkii myynnille. Valitulla henkilöllä tulee olla halu oppia uutta ja lisäksi hänellä tulee olla kiinnostusta sekä jonkin verran ymmärrystä tekniikasta. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja intohimo myyntiin sekä sen kehittämiseen. Lisäksi toivomme kykyä olla rohkeasti yhteydessä asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Kommunikaatiotaitosi tulevat kyllä myös harjoittelujakson aikana kehittymään huimasti!

Helsinki Sales Academyn järjestämä valmennusjakso on käytännönläheinen, minkä aikana työskentelet osana nuorekasta B2B-myynti- ja markkinointitiimiä. Neljän kuukauden aikana saat kattavan viikoittaisen valmennuksen B2B-myynnin tekniikoista sekä relevanttia työkokemusta alalta. Tulet tekemään uusasiakashankintaa aina prospektoinnista asiakastapaamisiin asti. Toteutat jakson aikana Helsinki Sales Academyn, Orbiksen sekä muiden asiakkaiden monipuolisia myynti- ja markkinointiprojekteja. Valmennusjakson jälkeen pärjäät myynnin hektisessä aallokossa, sillä olemme antaneet sinulle hyvät kellukkeet, jotka edesauttavat pärjäämistä itsenäisessä myyntityössä.

Jakso on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan myynnin saloihin. Lisäksi harjoittelu on sinulle oiva tilaisuus tutustua Orbikseen ja heidän myös sinuun ennen työsuhteen alkua. Harjoittelujakson päätteeksi tarkoituksena on, että nappaat työpaikan Orbikselta. Työpaikka vaatii kuitenkin näyttöjä harjoittelun aikana, jotta voimme Helsinki Sales Academystä suositella sinua eteenpäin. Kaikkien intressi on kuitenkin se, että siirryt Orbikselle jakson jälkeen töihin! Työsuhteen alussa pääset tutustumaan tarkemmin tuotteisiin ja järjestelmiin ennen kuin siirryt ratkaisumyyntiin kiinteistöjen tiedonsiirron pariin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • Tähtäät huippumyyjäksi ja osoitat siihen halua sekä kykyä
  • Olet positiivinen tiimipelaaja, joka tekee pitkäjänteisesti
  • Sinulla on vahvat sosiaaliset taidot ja kyky kommunikoida yrityspäättäjien kanssa
  • Omaat pelisilmää ja vaistoat herkästi asiakkaiden tarpeet
  • Sinulla tulee olla sujuva englannin kielen taito
  • Olet kiinnostunut tekniikasta ja tunnet vetoa sitä kohtaan
  • Nautit ihmisten parissa työskentelystä sekä verkostoitumisesta
  • Aiempi työskentely asiakaspalvelutehtävissä tai myynnin parissa katsotaan eduksi

"Aloitin syksyllä 2017 Helsinki Sales Academyn B2B -myyntiharjoittelijana ja päämääränä oli rekrytoitua Orbikselle jakson jälkeen. Akatemiassa opin valtavasti myyntityöstä ja myyntiprosessin eri vaiheista. Oli myös hienoa päästä tutustumaan syksyn aikana mahdolliseen tulevaan työnantajaan. Siirryttyäni Orbikselle harjoittelun jälkeen yritys, työtehtävät ja työntekijät olivat jo jollakin tasolla tuttuja, mikä helpotti perehtymistä valtavasti. Suosittelen jaksoa kaikille, jotka haluavat oppia myyntityön kunnolla ja sen jälkeen työskennellä ratkaisumyynin parissa." - Sanna

Kyseessä on neljä kuukautta kestävä kokopäivätyö Helsingin Arabianrannassa. Harjoittelujakso alkaa elokuussa 2018 ja mikäli harjoittelu on sujunut hyvin, vakituinen työsuhde starttaa Orbiksella sen jälkeen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja lopullinen valinta tehdään yhdessä Orbiksen kanssa.

Lähetä hakemus ja CV yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi ja merkitse aiheeksi Orbis. Hakuaika päättyy 21.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Anniina Hellman CEO Helsinki Sales Academy Oy 12.6. klo 8.30-9.30 ja 18.6. klo 15.00-16.00 puh. 050 595 4481
  • Jani Linna-Aro Director of Business Development Orbis Oy 14.6. klo 15.00-16.00 ja 20.6. klo 15.00-16.00 puh. 040 350 1866.

Rekrytointiprosessiin luovutettuja tietoja käsittelevät vain Helsinki Sales Academyn kyseisestä rekrytoinnista vastaavat henkilöt. Tarkempi henkilötietoihin liittyvä rekisteriseloste on luettavissa osoitteessa: www.helsinkisalesacademy.fi/viestinta/rekisteriseloste. Toimeksiantajayritykselle luovutetaan tiedot vain jatkoon päässeistä kandidaateista, kun he ovat hyväksyneet haastattelukutsun rekrytoinnin toimeksiantajayritykseen.