(Poistunut julkaisusta)

New Business and Sales Innovation Manager
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

HAEMME UUSIA VAHVUUKSIA JOUKKOOMME – OLETKO VALLILAA VAILLE VALMIS?

Haemme nyt joukkoihimme kokenutta

New Business and Sales Innovation Manageria

Oletko kokenut myynnin ja uusasiakashankinnan ammattilainen? Haluatko olla mukana jatkamassa ja kehittämässä vastuullisen suomalaisen tekstiiliyrityksen kasvua niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla?

Etsimme dynaamista, innovatiivista ja ennen kaikkea myyntihenkistä henkilöä varmistamaan kasvuamme niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla VALLILAN upean kuluttajamalliston myynnin parissa. Etsit aktiivisesti uusia asiakkuuksia, yhteistyökumppaneita ja markkinarakoja kotimaassa ja ulkomailla. Toimit itsenäisenä vienti- ja yritysmyynnin yksikkönä, mutta työskentelet tiiviissä yhteistyössä eCom- ja Retail-tiimien kanssa ja kuulut Vallila Collectionin myynnin johtoryhmään. 

Odotamme sinulta kokemusta tulosvastuullisesta kansainvälisestä B to B-myynnistä tai vastaavista tehtävistä sekä vientimarkkinoiden tuntemusta ja kokemusta uusien asiakkuuksien hankinnasta ja uusien markkinoiden tavoittamisesta Tunnet sekä kotimaan että kansainvälisen kaupan toimintaperiaatteet ja sopimuskäytännöt.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • motivoidut huipputuloksista ja uusista asiakkuuksista
  • sinulla on aktiivinen, itsenäinen ja kehittymishaluinen asenne ja ote työhön
  • työskentelytapasi on määrätietoinen ja haluat olla rakentamassa myynnin kasvua
  • sinulla on uskallusta, näkemystä ja kykyä tehdä asioita
  • vakuutat asiakkaat osaamisellasi ja persoonallasi
  • kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • sinulla on valmius matkustamiseen
  • tekstiili- ja/tai sisustusalan tuntemus on merkittävä etu

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työtehtävän mielenkiintoisella toimialalla, rennon työskentelyilmapiirin, ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi sekä innostavan työympäristön ketterässä yhteisössä, jossa on tilaa kehittää ja kehittyä. Uudessa roolissa pääset keskeiseen osaan kehittämään Vallilan jakeluverkostoa ja kasvattamaan myyntiä.

Tartu tilaisuuteen -  jätä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.7.2020 mennessä mahdollisimman nopeasti otsikolla New Business and Sales Innovation Manager osoitteeseen rekrytointi(at)vallilainterior.fi. Lisätietoa saa myös kysymällä suoraan sähköpostitse.