(Poistunut julkaisusta)

Neuvontapäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Tehtävän kuvaus

Seniori-info on 14 palveluneuvojan moniammatillinen ja itseohjautuva tiimi, joka kaipaa valmentavaa, innostunutta ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunutta esimiestä. Neuvontapäällikkö toimii lähiesimiehenä 14 palveluneuvojalle. Toiminnan kehittäminen ja johtaminen pohjautuu sosiaali- ja terveystoimialan uuteen johtamismalliin.

Neuvontapäällikkönä vastaat tiimisi palveluiden ja toiminnan johtamisesta, kehittämisestä, työn laadusta ja tuloksellisuudesta. Työssä keskeistä on tukea työntekijöiden osaavaa, moniammatillista ja monitoimijaista tiimityötä sekä kannustaa henkilöstöä laadukkaaseen asiakas- ja verkostotyöhön.

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää Seniori-infon toimintaa niin, että asiakas saa osaavaa neuvontaa ja ohjausta tarvitsemiinsa palveluihin sujuvasti ja kustannustehokkaasti kevyimmän palvelun periaatetta noudattaen. Seniori-info vastaa sosiaalipäivystyksestä välitettävien ikääntyneitä koskevien huoli-ilmoitusten selvittämisestä ja asiakkaiden ohjaamisesta tarvittaessa laaja-alaiseen palvelutarpeenarviointiin.

Neuvontapäällikön työssä korostuu laaja verkosto- ja viestintätyö.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja ja sitoutumista toiminnan tavoitteisiin.

Eduksi luetaan kokemus ikääntyneiden kanssa tehtävästä työstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Arviointipäällikkö Riina Lilja 050-345 7101