(Poistunut julkaisusta)

Neuvontalakimies
Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haemme opintovapaan sijaiseksi yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

NEUVONTALAKIMIESTÄ

hoitamaan jäsenyritystemme juridista neuvontaa ja toimeksiantoja.

Pääset toimimaan kouluttajana tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentavissa koulutuksissa. Hoidat osaltasi myös järjestön sisäisiä lakiasioita. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä kuljetusalan juridiikan ammattilaiseksi. Tiimissä työskentelee lisäksesi toinen lakimies sekä kolme asiantuntijaa.

Olet ehkä juuri valmistunut tai työurasi alussa oleva OTM. Odotamme sinulta palveluhenkisyyden ja asiakaspalvelutaitojen lisäksi erityisesti sopimus- ja työoikeuden osaamista, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyotteeseen ja olet innokas jakamaan asiantuntemustasi jäsenyrityksillemme.

Arvostamme jäsenlähtöistä ongelmanratkaisukykyä ja työkokemusta lakimiestehtävistä esim. asianajotoimistossa, mikä voi olla hankittu myös opintojen ohessa. Kokemus neuvontatehtävistä edesauttaa tehtävien menestyksellistä hoitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään elokuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä saat asiantuntijapalveluiden johtaja Petri Murrolta, puh: 040 7622140 tai sähköpostitse petri.murto@skal.fi

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen tulee lähettää 2.6.2019 mennessä sähköpostilla osoitteella petri.murto@skal.fi. Sähköpostin otsikkoon tulee merkitä "Neuvontalakimies". Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti.