(Poistunut julkaisusta)

Neuropsykologi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Neuropsykologi

Työavain 2-457-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 15.07.2019 kello 15:45
Espoon sairaala , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme Espoon sairaalaan moniammatillisesta yhteistyöstä ja vaativasta neurologisesta kuntoutuksesta kiinnostunutta neuropsykologia. Kuntoutujamme ovat neurologista arviointia ja kuntoutusta vaativia erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia potilaita. Toimit osana kehittyvää ja moniammatillista tiimiä, jolla on hyvä osaaminen neurologisessa kuntoutuksessa. Osaston neurologilla on vankka kokemus neurologisesta kuntoutuksesta. Toiminnassamme kuntoutuja on aina keskiössä. Yhteistyö erikoissairaanhoidon kanssa on tiivistä ja mutkatonta. Neuropsykologi työskentelee pääasiassa 45- paikkaisella neurologisella osastolla ja poliklinikalla. Lisäksi neuropsykologin osaamista hyödynnetään ajoittain myös muilla Espoon sairaalan osastoilla. Espoon sairaala on oppimis- ja koulutusmyönteinen organisaatio. Osaamisen kehittämiseen on sekä sisäisesti että ulkoisesti hyvät mahdollisuudet. Asiakaslähtöistä toimintakulttuuria ja prosesseja kehitetään aktiivisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi, jonka lisäksi neuropsykologian erikoispsykologi.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään : Hyvät yhteistyötaidot sekä kehittävä ja ammatillinen työote ovat edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Arvostamme : Taitoa kohdata asiakkaat, työkaverit ja kumppanit arvostavasti ja inhimillisesti, halua edistää uutta ja kehittää itseään ja omaa työtään, jotta voi olla ylpeä siitä, mitä tekee.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3626,27 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Yleistyöaika


Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon! Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan. Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Palvelupäällikkö Mia Keinänen
0438268454