(Poistunut julkaisusta)

Neuropsykologi, kesätyö, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Kuvaus tehtävästä:

Tervetuloa Espoon sairaalaan neuropsykologin kesäsijaisuuteen!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Meillä on hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet; yhteistyö samalla sairaalakampuksella toimivan erikoissairaanhoidon kanssa on sujuvaa.

Etsimme joukkoomme neuropsykologin kesäsijaista. Kykenet itsenäiseen toimintaan moniammatillisessa tiimissämme. Toimit joustavasti ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Espoon sairaalassa työskentelee yksi neuropsykologi, jonka työ kohdentuu pääsääntöisesti neurologisen kuntoutusosaston potilaille. Toimenkuvaasi kuuluvat myös yksittäiset tutkimuspyynnöt Espoon sairaalan muistipoliklinikan tai muiden kuntoutusosastojen potilaita koskien.

Sijaisuus on 1.6.-4.7.2021. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan heti sijaisuuden alettua, jolloin pystymme parhaiten tarjoamaan sinulle oman kollegan antaman perehdytyksen tehtäviisi.


Työpaikan nimi: Espoon sairaala
Työaika: 37 h 45 min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuutena tehtävään on laillistetun psykologin ja neuropsykologian erikoispsykologin pätevyydet. Pätevien hakijoiden puuttuessa eduksi katsotaan neuropsykologian erikoistumiskoulutuksessa oleminen tai muu soveltuva lisäkoulutus.

Tehtävässä edellytetään: Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.