(Poistunut julkaisusta)

Neuropsykologi (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan perheiden erityispalvelut on osa lapsiperheiden hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Perheiden erityispalveluihin kuuluvat perheneuvolan kasvatus- ja perheneuvonta, perheoikeudelliset asiat ja keskitetyt perheiden erityispalvelut: lapsiperheiden sosiaaliohjaus, neuvolan psykologipalvelut, terapeuttinen vauvaperhetyö, pariterapia ja lasten puheterapia.

Helsingin sosiaali- ja terveystoimiala uudistaa palveluja perustamalla palvelukeskuksia, joista ensimmäinen perhekeskus on avautunut 2017.

Neuropsykologit tekevät 5-17v lasten ja nuorten neuropsykologisia erityistutkimuksia ja ottavat kantaa jatkotutkimustarpeeseen. Lisäksi he suunnittelevat yhdessä lasten ja nuorten lähiympäristön toimijoiden kanssa tarvittavia kuntoutuksellisia ja pedagogisia tukitoimia, ja nuorten kohdalla he ovat mukana suunnittelemassa koulutuspolkua. Neuropsykologit toimivat oman alansa asiantuntijoina monialaisissa asiantuntijatyöryhmissä ja konsultoivat yhteistyötahoja.

Haemme kahta neuropsykologia vakinaisiin työsuhteisiin neuvolan psykologipalveluihin 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Neuvolan psykologipalvelut -yksikössä työskentelee 14 neuvolan psykologia ja johtava psykologi.

Hakijalta edellytetään neuropsykologian erikoistumiskoulutusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Pätevien hakijoiden puuttuessa erikoistumiskoulutuksessa olevat hakijat otetaan huomioon. Työsuhteen alkaessa tehtävän sijoituspaikka on todennäköisesti Munkkiniemen terveysasemalla tai Kallion perhekeskuksessa. Jatkossa neuropsykologit työskentelevät jossakin Helsingin kuudesta perhekeskuksesta.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa sekä neuropsykologin erikoistumiskoulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3483,43 e/kk