(Poistunut julkaisusta)

Neuropsykologi (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Beskrivning av jobbet

Haluatko olla mukana kehittämässä varhaisen tuen palveluitamme? Helsinki vahvistaa varhaista tukea kaksi neuropsykologia lapsiperheiden palveluihin. Lapsiperheiden palvelut järjestetään perhekeskuksissa, jossa toimitaan moniammatillisesti ja joissa työntekijät pääsevät osaksi osaavien ammattilaisten joukkoa.

Haemme neuropsykologia vakinaiseen työsuhteeseen neuvolan psykologipalveluihin. Neuropsykologit antavat palveluja alle kouluikäisille ja perusopetusikäisille lapsille ja nuorille. Neuropsykologien työn tavoitteena on lasten ja nuorten erityis- ja oppimisvaikeuksien tunnistaminen ja tämän pohjalta tukitoimien ja kuntoutustarpeen arviointi sekä oppimisvaikeuksiin liittyen haittojen ehkäiseminen. Neuropsykologit toimivat myös oman alansa asiantuntijoina monialaisissa työryhmissä sekä antavat konsultaatioita muille ammattiryhmille.

Työsuhteen alkaessa tehtävän sijoituspaikat ovat Kallion perhekeskuksessa, osoitteessa Toinen linja 4 C ja Munkkiniemen terveysasemalla, osoitteessa Laajalahdentie 30.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme neuropsykologian erikoistumiskoulutusta.

Tehtävässä luetaan eduksi aiempi työskentely neuropsykologina lasten ja nuorten kanssa. Toisessa tehtävässä toivotaan ruotsin kielen äidinkielentasoista taitoa.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Marjatta Jaakkola, johtava psykologi, p. 040 145 3275, marjatta.jaakkola@hel.fi Markus Salonen, keskitettyjen erityispalvelujen päällikkö, p. 050 380 9967, markus.salonen@hel.fi