(Poistunut julkaisusta)

Neurologisen fysioterapian osaaja (Lahti)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Auron Oy on suomalainen perheyritys ja johtava fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntija. Yrityksellä on 16 omaa toimipistettä ja yli 170 yhteistyökumppania ympäri Suomea. Auronin tavoite on, että asiakkaat ovat Suomen tyytyväisimpiä, yrityksen työntekijät osaavimpia ja Auron ketjun jäsenet taitavimpia.

Auron Oy etsii kauttamme neurologisen fysioterapian osaajaa Lahteen. Tehtävään valitun henkilön tulee olla laillistettu fysioterapeutti. Työsuhde on aluksi määräaikainen elokuun puoliväliin asti, mutta yrityksessä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on mahdollista tehdä joustavasti 20-37,5 tuntia viikossa.

Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön, jossa voit kehittyä omassa roolissasi. Toimitilojemme lisäksi työtä tehdään myös asiakkaiden toimintaympäristössä Päijät-Hämeen alueella. Työtäsi ohjaavat asiakaslähtöisyys ja tavoitteellisuus. Työkielenä ovat suomi ja englanti. Työn liikkuvan luonteen takia B-ajokortti on välttämätön. Suunnittelet itse omat työpäiväsi, joten arvostamme organisointikykyä ja suunnitelmallista työotetta.

Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, ihmisten arvostus, rehellisyys, tekemisen meininki, jatkuva kehittyminen ja tuloshakuisuus. Panostamme henkilöstön osaamiseen sekä kehittymiseen ja Auronilla onkin oma akatemia, joka kouluttaa fysioterapeutteja valtakunnallisesti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Nina Sarkilta p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin kello 8-16. Ei suoria yhteydenottoja Auroniin.