(Poistunut julkaisusta)

Network Specialist
Mipro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Mipro on jo 40 vuoden ajan raivannut tietä Suomen vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa ja valvonnassa sekä rautatie- ja metroliikenteen ja teollisuuden turvallisuuden hallinnassa. Olemme teknologia- ja projektiyritys, joka tarjoaa joustavia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Vahvat perhearvot sekä aito välittäminen työntekijöistämme ovat jopa vuosikymmeniä kestäneiden työurien salaisuus.

Haemme nyt Mikkeliin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

NETWORK SPECIALISTIA

vahvistamaan Mipron metro- ja rautatiejärjestelmien tuotantoa ja ylläpitoa.

Tehtäväsi painopiste on tietoliikenneverkoissa ja niihin liittyvissä järjestelmissä. Olet mukana niin suunnittelussa, toteutuksessa kuin ylläpidossakin. Oleellinen osa tehtävääsi on dokumentaation ylläpito muuttuvassa monitoimijaympäristössä. Yhdessä oman tiimin ja sidosryhmien kanssa tuotamme laadukkaita ja ylläpidettäviä järjestelmiä: on siis tärkeää, että osaat toimia oma-aloitteisesti sekä itsenäisesti, että osana ryhmää.

Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa esimerkiksi tietoliikennetekniikan AMK- tai DI-tutkinto. Voit olla pätevöitynyt myös muuta kautta tai opintojesi loppusuoralla, tutkinto ei ole siis edellytys. Aiempi kokemus Linux, Windows ja virtualisoidusta palvelinympäristöstä on eduksesi, mutta myös hyvät edellytykset näiden oppimiseen kantavat pitkälle. Automaatioalan yrityksenä katsomme eduksesi myös kokemuksen teollisuus- tai muusta automaatiosta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös

  • vähintään B-luokan ajokorttia
  • matkustusvalmiutta noin 20-50 vrk vuodessa 
  • kykyä ja halua toimia myös kentällä 
  • sujuvaa suomen kielen taitoa 
  • hyvää englannin kielen taitoa tekniseen sanastoon liittyen

Työnantajana meitä ajaa yrityksemme vahvat perhearvot sekä yhteinen tahto kasvaa ja kehittää turvallisia teknologioita, jotka vaikuttavat ihmisten jokapäiväiseen elämään. Tarjoamme sinulle osaavien työkavereiden tuen ja verkoston, sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Panostamme myös työntekijöidemme hyvinvointiin tukemalla liikuntaa monin eri tavoin sekä panostamalla terveydenhuoltoon ja koulutuksiin.

Kiinnostuitko? 

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 7.2.2021 mennessä osoitteessa https://miprorekry.mepco.fi/MepRekry ja liitä hakemukseesi päivitetty ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse ma-pe 9-16 antaa Service Manager Esa Ojakaski, esa.ojakaski@mipro.fi tai puhelimitse 044-7491270.