(Poistunut julkaisusta)

Network Specialist Trainee / Junior Network Specialist
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Oletko oma-aloitteinen ja tietoverkot ovat sinulle tuttuja esimerkiksi opinnoista? Onko sinulla aito innostus oppia ja kehittyä tietoverkkojen asiantuntijaksi?

Mikäli vastasit myöntävästi voit olla asiakkaallemme Elisalle Kotkan, Tampereen tai Helsingin toimipisteelle etsimämme

NETWORK SPECIALIST TRAINEE / JUNIOR NETWORK SPECIALIST

Haemme proaktiivista tietoverkkojen juniorosaajaa mukaan tärkeään rooliin huolehtimaan tietoliikennepalveluiden (WAN/LAN/WLAN) toimituksesta ja ylläpidosta yritysasiakkaille. Tiimit eri toimipisteissä työskentelevät ympäri vuorokauden varmistaakseen, että asiakkailla ovat kaikki palvelut kunnossa sekä toimitettuna sovittuna ajankohtana. Tehtävässä pääset konkreettisesti ratkomaan asiakkaiden monipuolisia verkko-ongelmia sekä selvittämään niiden juurisyitä.

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään vakituisessa työsuhteessa Experiksen palkkalistoilla. Työajat sijoittuvat klo 5-24 välille ja viikkotyöaika on 37,5 h, josta pystymme myös joustamaan tilanteesi mukaan (opiskeluiden suorittaminen yms.). Tehtävässä aloitus on viimeistään helmikuun alussa. Palkkaus tehtävässä määräytyy ICT-alan työehtosopimuksen PR5-tason mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta tietoverkkojen operoinnista esimerkiksi opinnoista
  • Tietämystä Ciscon, Huawein tai HPE:n verkkolaitteista
  • Soveltuvia opintoja (CCNA/CCNP tai vastaava)
  • Modernien tietoliikennetekniikoiden tuntemusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Luontevia kommunikointitaitoja asiakkaiden parissa
  • Halukkuutta puhelinpalvelutyöhön

Erityisesti arvostamme hyvää asennetta työntekoon, oma-aloitteisuutta ja periksiantamattomuutta. Kykenet ratkaisemaan ongelmia vaikeissakin tilanteissa järjestelmällisellä otteella. Kokemus asiakaspalvelutyöstä on eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä katsomaan näköalapaikalta tunnetun tietoliikennepalveluiden toimittajan toimintaa. Saat mahdollisuuden kasvaa tietoverkkojen asiantuntijaksi osaavassa tiimissä. Pääset tehtävässä osaksi tiivistä työyhteisöä, joka puhaltaa yhteen hiileen ja viettää aikaa yhdessä myös töiden ulkopuolella.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti alla olevan hae-painikkeen kautta. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Delivery Manager Nina Laitakari nina.laitakari@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.