(Poistunut julkaisusta)

NETWORK SPECIALIST, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
 
Haemme asiakkaallemme Elisalle Helsinkiin tietoliikenneasiantuntijaa nimekkeellä
 
Network Specialist, IT Platform and Hosting Services
 
IT Platform and Hosting Services (PHS) vastaa hosting-palveluiden sekä keskitetysti tuotettavien palvelinpohjaisten yritysviestintäratkaisujen ja sovelluspalveluiden suunnittelusta, käyttöönotosta, ylläpidosta, tuotehallinnasta, laadusta ja kehityksestä.
Haemme nyt IT Platform and Hosting Services -yksikköön Network Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
 
Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä uusimpien konesaliverkkoratkaisujen parissa sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, joilla on vaikutusta monen suomalaisen arkeen.
Network Specialistina päävastuualueisiisi kuuluvat tietoliikennejärjestelmien valvontaan, kehitykseen ja ylläpitoon liittyvät työtehtävät kuten häiriöilmoitusten sekä työpyyntöjen käsittely, muutostöiden suunnittelu ja toteutus ja projekteihin osallistuminen. Työpisteesi sijoittuu Helsingin Pasilaan.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Tehtävän vastuualueelle kuuluu vaativien tietoliikenneympäristöjen laaja-alaiset ylläpitotehtävät, joten sinulla tulee olla vankkaa kokemusta konesaliverkkojen ylläpitotehtävistä seuraavilta osa-alueilta: palomuurit, kytkimet, reititys sekä kuormantasaus.
- Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä ylläpitää tiimissä rakentavaa tiedonvaihtoa.
- Olet määrätietoinen ja teet työtehtävät valmiiksi asti laatu huomioiden. Suhtaudut positiivisesti uusiin haasteisiin ja viihdyt nopeasti kehittyvässä työympäristössä, jossa pääset jatkuvasti kasvattamaan ja uudistamaan osaamistasi.
- Erityisesti ilahdumme, jos lisäksi omaat perustason ymmärrystä Linux -käyttöjärjestelmistä sekä virtualisointialustoista.
 
Elisa tarjoaa sinulle inspiroivan ja joustavan työympäristön, mukavat ja asiantuntevat työkaverit, loistavan esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. 
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian www.experis.fi –sivujen kautta. Lisätietoa tehtävästä antavat Experiksen konsultit Pekka Ruotsalainen pekka.ruotsalainen@fi.experis.com ja Johanna Tamminen johanna.tamminen@fi.experis.com