(Poistunut julkaisusta)

Network Operations Center Team Lead
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Santa Monica Networks Oy on turvallisiin tietoverkkoihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Santa Monica Networks on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Santa Monica Networks on osa Elisaa.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme vahvistusta asiantuntijaorganisaatioomme Espooseen. Oletko Sinä uusi tiiminvetäjämme?

NETWORK OPERATIONS CENTER TEAM LEAD

NOC Team Leadina työskentelet tietoturvallisten verkkojen eturintamassa turvaamassa merkittävien suomalaisten yritysasiakkaiden ja organisaatioiden liiketoimintojen jatkuvuutta. Työskentelet päivittäin alan huippuosaajien ja parhaan teknologian parissa. Täältä pääset lukemaan lisää, minkälaisia palveluita tarjoamme asiakkaillemme: https://www.smn.fi/palvelut-ja-ratkaisut/asiakasta...

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään verkonvalvontakeskuksemme (NOC) Espoon yksikön tiiminvetäjänä ja vastuullisena lähiesimiehenä. Varmistat vastuullamme olevien palvelulupausten toteutumista ja haluat toimia ratkaisukeskeisesti tiimisi kanssa. Osallistut toiminnan suunnitteluun ja raportoit sekä analysoit tavoitteiden toteutumista. Tehtävässäsi toimit myös tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä yrityksemme eri yksiköiden kanssa.

Työskentelymme yhtenä kulmakivenä on luova ammattitaidon käyttö osana isompaa tiimiä, ja sinua motivoi tilanne missä työvuoron alkaessa et vielä tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Emme odota, että omaat kaikki työhön vaadittavat taidot ensimmäisestä päivästä alkaen, vaan arvostamme innokasta ja rohkeaa asennetta itsensä kehittämiseen. Panostamme henkilöstömme ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen, ja sopivalla teknisellä taustalla, oikealla asenteella ja jatkuvalla tiedonjanolla pääset kehittymään eteenpäin tietoverkkojen ja -turvan huippuosaajana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Erinomaisia viestintätaitoja englanniksi ja suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisesti
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
 • Hyvää kykyä priorisoida ja organisoida omaa, tiimin ja sidosryhmien tekemistä
 • Erinomaista ongelmanratkaisukykyä, pystyt ratkaisemaan asioita proaktiivisesti ja itsenäisesti
 • Kykyä tunnistaa vaihtelut asiakastyytyväisyydessä ja nostaa asiasta kissa pöydälle
 • Kokemusta isojen asiakkuuksien palveluiden johtamisesta ja johtotason henkilöiden kanssa toimimisesta
 • Verkko- ja tietoturvateknologioiden konseptien tuntemusta
 • ITIL viitekehyksen tuntemuksesta (mielellään sertifikaatin muodossa) ja aiemmasta työkokemuksesta IT-palveluiden tuottamisesta ITIL-prosessien mukaisesti
 • Hyvä toimistotyökalujen hallinta (MS Excel, Word, PowerPoint ja Visio)
 • Analyyttisestä ja systemaattisesta työskentelyotteesta

Edellä mainittujen lisäksi ilahdumme

 • Aiemmasta kokemuksesta esimiestyöstä
 • Kokemuksesta teknisistä tietoturvaratkaisuista
 • Monipuolisesta ICT-infra- ja verkkoteknologiaosaamisesta
 • Mikäli ymmärrät, kuinka eri verkko- ja tietoturvaosa-alueet linkittyvät toisiinsa

Eduksi katsotaan

 • Formaalit palvelujohtamisen sertifikaatit ja kokemus vastaavissa tehtävissä toimimisesta

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen. Tehtävä voi edellyttää henkilöturvallisuusselvityksen tekemistä turvallisuusselvityslain mukaisesti.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään su 4.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelutuotantojohtaja Teemu Tiaiselta (teemu.tiainen@smn.fi, +358 50 531 0404).