(Poistunut julkaisusta)

Network Engineer
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme nyt Network Engineer -rooliin huipputyyppiä Service Operations -yksikköömme. Yksikkömme vastaa asiakkaidemme IT-palvelutuotannon ylläpitämisestä ja valvonnasta yli sadan ammattilaisen avulla.

Tässä roolissa työskentelet osana tiimiä, joka koostuu verkko- ja palvelinasiantuntijoistamme. Tiimin jäsenet ovat IT-alan ammattilaisia, jotka vastaavat laajasta skaalasta erilaisten ja erikokoisten asiakkaidemme palvelupyyntöihin ja muutoksenhallintaan liittyvistä tehtävistä. Toimintaympäristönä ovat monista eri teknologioista koostuvat laajat asiakasverkot.

Tässä roolissa vastaat palveluiden ylläpidosta ja niiden muutoksista ja kehityksestä yhdessä koko tiimin kanssa. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä asiantuntijatyötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissakin toimissa. Tiimin jäsenet ovat itseohjautuvia ammattilaisia, jotka jakavat osaamistaan ja työskentelevät yhdessä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

 

Mitä voit odottaa

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa teknologiaosaamistasi mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä. Tukenasi työssäsi onnistumiseen ovat työyhteisömme muut alan rautaiset ammattilaiset, joiden avulla pääset kehittämään ja laajentamaan myös omaa asiantuntijuuttasi. Saat mahdollisuuden toimia ja kehittyä osaavassa porukassa, haastavien ja mielenkiintoisten teknologioiden parissa.

Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Olemme kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun Sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Asiantunteva henkilöstömme on menestyksemme ytimessä ja haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

 

Mitä Odotamme sinulta

Tähän rooliin haemme henkilöä, jolla on kokemusta tietoliikenneratkaisuiden toteuttamisesta sekä osaamista myös laajempien verkkomuutosten suunnittelusta ja toteutuksesta. Käytännössä tämä tarkoittaa vähintään kolmen vuoden kokemusta tietoliikenteen ja teknisen tietoturvan alalta sekä vahvaa osaamista reititystekniikoista, konesaliverkoista, lähi- ja ulkoverkoista (LAN/WAN) sekä langattomista verkoista.

Tehtävässä edellytetään osaamista johtavien tietoverkkolaitteiden valmistajien ratkaisuista. Osaat vähintäänkin analysoida ja konfiguroida tietoliikenneverkkoja – sen  lisäksi osaaminen palomuureista, kuormantasaajista ja erilaisista VPN-ratkaisuista katsotaan eduksi.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset teknisen osaamisen lisäksi sidosryhmä- ja viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja erilaisten ratkaisujen toimivuutta.

Työssä tarvitaan myös hyviä dokumentointi- ja asiakaspalvelutaitoja suomeksi ja englanniksi. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Petteri Sirén sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse.

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.11.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi.

Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi