(Poistunut julkaisusta)

Network Engineer / Tietoliikenneasiantuntija
Poolia Suomi Oy / NetNordic Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

NetNordic Finland Oy

NetNordic on pohjoismainen systeemi-integraattori, joka tarjoaa tietoverkkoratkaisuita operaattoreille, yrityksille ja kriittisille tietoverkoille. Ratkaisuihimme luottaa jo yli 100 operaattoriasiakasta ja yli 1000 yritystä ja kunnallista toimijaa. NetNordic on perustettu vuonna 2001 ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 100M€. Työntekijöitä on yli 270 kaikissa pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska). NetNordic panostaa erityisesti tekniseen osaamiseen ja siksi suurin osa 270 työntekijästä toimiikin erilaisissa teknisissä työtehtävissä. NetNordic ylläpitää omaa 24/7/365 verkonvalvontakeskusta (NOC) tarjoten monipuolisia verkonvalvonta- ja ongelmanratkaisupalveluita. Edustamme mm. seuraavia laitemerkkejä: Nokia, Huawei, Juniper ja Waystream

Esittely

NetNordic Finland Oy kasvaa ja etsii tiimiinsä teknistä lisävahvistusta. Haemme nyt

TIETOLIIKENNEASIANTUNTIJAA

Vantaan Aviapolikseen, lentoaseman välittömään läheisyyteen. Voit olla jo kokenut tietoliikenneasiatuntija tai urasi alkuvaiheessa oleva.

Työtehtävät

Toivomme haettavalta henkilöltä osaamista ja ymmärrystä joistain seuraavista aihealueista: tietoliikenneoperaattoreiden kiinteät runkoverkot, tietoliikenneoperaattoreiden kiinteät access-verkot, konesalien tietoliikenneverkot ja yritysverkkoratkaisut (kytkinverkot, L3-verkot).

Edellytykset

Toivomme mielellään vähintään 3 vuoden työkokemusta alalta. Haettava henkilö voi olla vasta uransa alkutaipaleella tai sitten jo vähän kokeneempikin - persoona ja oppimishalukkuus ratkaisevat enemmän.

Minkään tietyn valmistajan tuotteiden täydellinen osaaminen ei ole ehdoton vaatimus. Sitä huomattavasti tärkeämpää on valittavien henkilöiden innostus, pohjaton halu oppia uutta ja keksiä luovia ratkaisuja ("out-of-the-box") erilaisiin tilanteisiin.

Edellytämme kuitenkin kokemusta verkkojen/laitteiden konfiguroinneista ja ylläpidosta sekä vikatilanteiden hoidosta. Linux-, palvelinosaaminen ja kokemus operaattoreiden verkoista katsotaan eduksi.

Sujuva suomen- ja englanninkieli niin suullisesti kuin kirjallisesti on perusedellytys tehtävässä.

Päivittäin olemme tekemisissä muun muassa seuraavien lyhenteiden kanssa:MPLS, IS-IS,OSPF,Ethernet, IP, IP-VPN, IPv6, GPON, G.FAST, P2P, VPLS, PW, QinQ, Datacenter, BGP , WLAN.

Lisätiedot

Jos löydät itsesi edellämainitusta tekstistä ja olet kiinnostunut vähän pienemmän organisaation vaihtelevista työpäivistä, hyvästä porukkahengestä sekä haluat vaikuttaa työpaikkasi ja -tehtäväsi kehittymiseen, saatat olla etsimämme henkilö.

Teknisistä yksityiskohdista lisätietoja antavat NetNordic Finland Oy:ssä Pasi Huuppola ja Jan Karlsson
- Pasi Huuppola 040 135 0056
- Jan Karlsson 050 360 7596

Muut yhteydenotot ja hakemukset Poolian kautta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste