(Poistunut julkaisusta)

Netvisor Software Developer
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
Hyvä ystävä,

Kiinnostaako koodaus ja sovelluskehitys?

Tule meille Visma Solutionsiin Netvisorin tuotekehitykseen. Vastuullasi on kehittää kymmenien tuhansien yritysten taloudenohjausta entistä automaattisemmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi.

Oletko paras ratkaisu 30 hengen Netvisor-tuotekehitystiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä - joka päivä.

Kansainvälisesti Visma-perheemme tehostaa jo puolen miljoonan organisaation toimintaa. Meillä Visma Solutions Oy:ssä on asiakkaita Suomessa jo yli 60 000 ja tavoitteenamme on tuplata liikevaihtomme seuraavan neljän vuoden aikana. Tavoitteeseen pääseminen vaatii loistavaa nykyasiakkaiden palvelemista. Lisäksi viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuotamme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta.

Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Netvisor Software Developer, Lappeenranta

Olet kehittäjä, koodaaja, ohjelmoija. Voit olla nuori lahjakkuus tai kokenut ammattilainen kehittämässä Suomen johtavaa taloushallinnon ja palkanlaskennan Netvisor-pilvipalvelua. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen. Haluamme varmistaa korkeat laatustandardit asiakkaillemme.

Tehtävä tuotekehityksessämme vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omasta työstäsi. Lisäksi haluat ylläpitää korkeita laatustandardeja itsellesi sekä työkavereillesi. Olemme tuotekehityksessä motivoituneita löytämään asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia ratkaisuja heidän liiketoimintansa tueksi ja samaa odotamme myös sinulta.

Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa, mutta emme edellytä aiempaa kokemusta juuri näistä työkaluista ja ohjelmointikielistä. Asenne ratkaisee, sillä edellytämme kykyä ja motivaatiota oppia uutta.

Apunasi ja tukenasi tehtävässä on n. 30 eri alan ammattilaista suunnittelijoista arkkitehteihin ja laadunvarmistukseen. On paljon kivempi onnistua yhdessä!

Kysy lisää
Arto Muikku
Team manager, Netvisor
arto.muikku@visma.com

Lue lisää
www.netvisor.fi
www.vismasolutions.com
www.visma.fi