(Poistunut julkaisusta)

Netvisor ohjelmistokouluttaja
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Hei Sinä,
oletko paras ratkaisu Customer Success -tiimiimme?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yritysohjelmistojen ja -sovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme kertovat kollegoilleen, että he ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta.

Lisäksi viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuotamme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Mitä etsimme?

Tehtäviin kuuluvat Netvisor taloushallinto-ohjelmiston käyttöönottoprojektien läpivienti, asiakaskoulutusten pitäminen ja asiakashuolenpito asiakkuuden aikana yhdessä muiden koulutustiimiläisten kanssa.

Sinulla on monipuoliset näytöt taloushallinnon osaamisestasi esimerkiksi tilitoimistossa tai talousosastolla ja pystyt omaksumaan nopeasti uutta. Ymmärrät taloushallinnon eri prosessit ja niiden vaikutukset yrityksen toimintaan. Kirjanpidon kirjaukset eivät ole sinulle vieraita ja pystyt keskustelemaan asiakkaidemme kanssa sujuvasti kirjanpidosta ja verotuksesta.

Haluat vaikuttaa ja toimia taloushallinnon automatisoinnin ytimessä. Tehtävässä toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakaspalvelu-, tuotekehitys- ja myyntitiimimme kanssa.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Netvisor-tuoteosaaminen ei ole välttämätöntä, mutta kokemus erilaisten taloushallinto-ohjelmistojen käytöstä katsotaan eduksi.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista ja sietämistä - joka päivä.

Mitä tarjoamme?

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta. Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Tunnetko olevasi etsimämme tulevaisuuden tekijä asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä hakuaika päättyy 23.2.2020. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Helsingissä, Lahdessa tai Lappeenrannassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Virpi Laine, virpi.laine@visma.com, puh. 044-7255 675.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.