(Poistunut julkaisusta)

NetSuite-konsultti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

NetSuite-konsultti (Helsinki, Tampere tai Turku) 

Onko sinulla palava halu oppia uutta ja olla kasvattamassa hyvin liikkeelle lähtenyttä liiketoimintaa Digialla, välineenäsi maailman johtava pilvi-ERP? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta taloushallinnosta? Haluatko haastaa itseäsi, kasvattaa osaamistasi ja olla luomassa edistyksellisiä ratkaisuja? Onko sinussa sitä kuuluisaa startup-henkeä? 

Jos kuvaus kuulostaa oikealta ja mielessäsi muhii ajatus työskentelystä timanttisten tyyppien ja uusien teknologioiden parissa, jatkathan vielä hetken tämän ilmoituksen parissa.

Haemme nyt yhteistyökykyisiä ja ongelmanratkaisusta nauttivia konsultteja NetSuite-liiketoiminta-alustan toimitusprojekteihin sekä asiakkaidemme jatkokehitysprojekteihin. NetSuite on platform, jonka potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, joten meillä pääset takuulla mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin! Voit tutustua täällä asiakastarinoihimme ja yhteistyöhömme esimerkiksi ohjelmistoyritys Vainun ja teknologiayhtiö Trimblen kanssa. 

Ketä etsimme? 

Etsimme ERP-asiantuntijoita, jotka ovat kerryttäneet osaamista vähintään muutaman vuoden ajan. Ensisijaisesti etsimme vahvaa talouden osaajaa, mutta erikoisosaamisesi voi olla myös tilaus-toimitusketjussa, tuotannossa tai projektitoiminnoissa. Aikaisempi kokemus konsulttina toimimisesta antaa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Aiempi NetSuite-osaaminen on suotavaa, mutta ei kynnyskysymys. Arvostamme kokemusta ERP-ratkaisuista joka osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä tai asiakkaan avainkäyttäjänä.  Tämän kokemuksen johdosta pystyt hahmottamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja palat halusta ottaa vastuuta yksilönä ja ryhmässä. 

Miksi Digia? 

Olemme yli tuhannen hengen vahvasti kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Panostamme Digialla siihen, että varmasti viihdyt meillä – henkilöstömme hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. 

Hakuaika päättyy 27.10.2019 Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa NetSuite-liiketoiminnan johtaja Tommi Sappinen. Saat Tommin kiinni numerosta 040 772 2119 torstaina 17.10.2019 klo 12-13 ja torstaina 24.10. klo 14-15.