NetSuite-konsultteja
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2021

Haemme nyt Helsinkiin ja Tampereelle useita

NetSuite-konsultteja

Haemme nyt konsultteja kasvavan NetSuite-liiketoiminta-alustan toimitusprojekteihin sekä asiakkaidemme jatkokehitysprojekteihin. Tässä roolissa hallitset NetSuite CRM/PSA/talouden kokonaisuuden, suunnittelet ja kehität toimintoja näkemyksellisesti ja uutta luovasti. Tehtävässä vastaat tuotteen toiminnallisesta käyttöönotosta asiakkaan toimintaympäristössä ja pääset suosittelemaan asiakkaalle parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Toimit projekteissa neuvonantajana ja validoit asiakkaan prosessit, tarpeet ja muutospyynnöt tuotteen toiminnallisuuksiin peilaten. Lisäksi analysoit ja kuvaat, miten asiakkaan tarpeet saadaan ratkaistua tuotteen vakiotoiminnallisuuksilla ja mihin tulee tehdä asiakaskohtainen sovitus.

Projekteissa kehitämme asiakkaidemme prosesseja seuraaville alueilla:

 • CRM: myynnin-, markkinoinnin- ja asiakaspalvelunohjaus. Digian kehittämien laajennosten käyttöönotto.
 • PSA: Projektin resurssointi, tuloutusmallit, projektien laskutus, tuntikirjaus ja projektien KPI raportointi
 • Talous: konsernilaskenta, tilinpäätökset, käyttöomaisuus, tuloutusten hallinta sekä budjetointi ja ennustaminen.

Tukena toimituksissa sinulla on kokenut projektitiimi, johon kuuluu tyypillisesti projektipäällikkö, tekninen asiantuntija, junior talouskonsultti sekä tuotannon- tai projektinohjauksen konsultti. Teemme NetSuite-toimituksissa yhteistyöstä myös muiden Digian yksiköiden kanssa ja pääset osallistumaan monipuolisiin hankkeisiin.
 

Ketä etsimme? 

 • Eduksi tehtävään on aikaisempi kokemus NetSuite-konsulttina toimimisesta ja kiinnostus teknologiaan. Arvostamme myös kokemusta ERP-ratkaisuista joko osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä tai asiakkaan avainkäyttäjänä. 
 • Pystyt hahmottamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja palat halusta ottaa vastuuta yksilönä ja ryhmässä. 
 • Olet jo hankkinut tai haluat hankkia sertifikaatteja NetSuiten ja palat halusta oppia, syventää ja jakaa tietoa, ratkoa monimutkaisia ongelma-alueita. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 
   

Miksi Digia?

Meidän vahvuutenamme on liiketoimintajärjestelmien kuten NetSuiten ja muun Digian tarjoaman vahvistaminen integrointi, data/analytiikka, mobiili- ja verkkopalveluiden osaamisella. Pystymme rakentamanaan aidosti monipuolisia kokonaisuuksia talon sisäisillä osaajilla. Digia on kooltaan riittävän iso, jolloin pystymme toimimaan isoissa asiakashankkeissa, avaamaan uusia keskusteluita ja luomaan arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme. Toimimme kuitenkin ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa.

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut. Parasta antia ovat tietysti mahtavat työkaverit. 

Rekrytointivaiheen viimeisessä osassa pääset aina halutessasi tapaamaan myös tiimin edustajan! Tekemisestämme ja projekteistamme löydät täältä

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Atomitiellä Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Tampereen toimistolla (Finlaysonin alue), asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.   
 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 1.8 mennessä.
 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Sijainti: Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1474334
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Tampere