(Poistunut julkaisusta)

.NET Sovelluskehittäjä / Ohjelmistosuunnittelija
Pierbridge Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Pierbridge Finland Oy etsii: 
Ohjelmistosuunnittelijaa / Sovelluskehittäjää

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä ja koulutusta usealla uudella teknologian osaamisen alueella, muun muassa mikropalveluiden, sovelluskonttien ja .NET Core 2 parissa. Olemme ylpeitä viihtyisästä, luovasta ja positiivisesta työympäristöstämme. Me ajattelemme rohkeita ajatuksia ja rakennamme rohkeita tuotteita. Työskentelemme avoimessa ympäristössä missä annamme työntekijöillemme työkalut ja mahdollisuuden työskennellä merkityksellisten ja uraa määrittelevien projektien parissa. 


Etsimme yhä laajenevaan Pierbridge Finland Oy:n R&D tiimiimme senior/junior osaajaa tukemaan kansainvälistä kasvuamme.

Työtehtävät
•    Laadukkaiden ja helposti huollettavien ohjelmistojen kehitys
•    Ominaisuuksien toteutus
•    Standardien huomioon ottaminen sekä niiden edistäminen 
•    Osallistuminen vertaisarviointituokioihin kollegojen kanssa

Odotamme
•    Opintotaustaa tietotekniikan tai ohjelmistotekniikan alalta
•    Microsoft .NET ja C# ohjelmointikokemusta 
•    Tietokantakokemusta, erityisesti Microsoft SQL Server ja Entity Framework
•    Olio-ohjelmoinnin perusteiden hallitsemista
•    Web-teknologiatuntemusta
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

Arvostamme lisäksi
•    Tietoa selaimesta riippumattomasta ohjelmoinnista käyttäen JavaScript, TypeScript tai JQuery kehyksiä
•    Kiinnostusta .NET Core:n, Docker -sovelluskontteihin sekä mikropalveluihin
•    Ohjelmistojen mallintamisen ja arkkitehtuurin ymmärtämistä
•    Ongelmanratkaisukykyä sekä halua jakaa omaa osaamista muille

Yritys
Pierbridge on osa WiseTech Global -organisaatiota. WiseTech Global on johtava kehittäjä ja tuottaja kuljetusten hallinta- ja logistiikka-alalla. Luemme asiakkaiksemme yli 8000 logistiikkayritystä maailmanlaajuisesti 130 maassa. 

Lippulaivatuotteemme CargoWise One on olennainen osa maailmanlaajuista toimitusketjua ja toteuttaa 44 miljardia transaktiota vuosittain. Ratkaisumme ovat tunnettuja tuottavuudesta, kattavista ominaisuuksista, laajoista integrointimahdollisuuksista, erinomaisesta yhteensopivuudesta sekä siitä, että ne ovat aidosti maailmanlaajuisesti saatavilla.

Olemme sijoittaneet yli 3,5 miljoonaa tuntia CargoWise One:n kehittämiseen ja lisänneet yli 3000 tuotepäivitystä viimeisen viiden vuoden aikana. Puolet maailmanlaajuisesta henkilöstöstämme osallistuu ohjelmistokehitykseen. Innovatiivinen sovelluskehityksemme tarvitsee jatkuvasti monipuolisia ohjelmistosuunnittelijoita ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia testivetoisella ”etsi riskit ja skaalaa nopeasti” asenteella.  
Organisaatiomme on suunniteltu suorituskyvyn ja tuottavuuden varaan. Tämä sisältää ketterien kehitysmenetelmien, kuten testivetoisen kehityksen, jatkuvan integraation ja automaatiotestauksen laajan käytön. 

“Don't settle for another day job. Help us change the world one line of code at a time.”

Sijainti
Pierbridgen toimisto sijaitsee Technopoliksen tiloissa, noin 500 metriä Vantaan Aviapoliksen juna-asemalta. Laadukkaat tilat mahdollistavat puitteet myös henkilökohtaiseen aikaan kuntosaleineen ja henkilöstöravintoloineen.

Lisätiedot
Lisätietoja antaa Saana Liimatainen numerossa 040-1400999. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen: saana.liimatainen@pierbridge.com 

www.pierbridge.com
www.wisetechglobal.com

Avainsanat: software developer, web development, object-oriented programming, database, client scripting, cross-browser, frameworks, C#, full-stack, ohjelmoija