(Poistunut julkaisusta)

.Net-ohjelmistosuunnittelijoita
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt asiakkaallemme .NET-kokemuksen omaavia suunnittelijoita kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Etsimämme työntekijä tietää, mitä kaunis koodi on. Lisäksi omaat software craftsman –ajattelutavan ja haluat tehdä loppukäyttäjän kokemuksesta mahdollisimman sujuvan.
Toivomme, että hallitset tämän päivän työkalut sekä parhaat menetelmät ja olet nälkäinen viemään oman osaamisesi aivan uudelle tasolle osana huipputiimiä. Omaat myöskin hyvät vuorovaikutustaidot tiimityöskentelyyn sekä asiakasviestintään.

Edellytämme aiempaa työkokemusta laajoista tietojärjestelmistä (teknologioina .Net Framework ja C#). Tunnet Microsoftin stackin mahdollisuudet ja käyttelet Visual Studiota ja ReSharperia sujuvasti. Yksikkötestaus on sinulle periaate ja tunnet jatkuvan integraation toimintamallit. Olet työskennellyt ketterin menetelmin (Scrum, kanban) projekteissa.

Tarjoamme sinulle:

- kokopäiväisen ja vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä
- osaavat työkaverit
- hyvän ja aktiivisen työyhteisön
- kilpailukykyiset henkilöstöedut
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointi toimeksianto, eli tehtävään valitut henkilöt tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.