(Poistunut julkaisusta)

.NET-OHJELMISTOARKKITEHTI, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Digitalisaatio tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia terveydenhuoltosektorille ja me Elisalla viemme terveydenhuoltoa kohti tulevaisuutta tarjoamalla johtavia digitaalisia ratkaisuja. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja lääketieteen taloudellisten, ympäristöllisten ja yhteiskunnallisten hyötyjen kasvattamiseksi. Kehittämämme digiratkaisut mahdollistavat mm. reaaliaikaisen tiedon välittämisen potilaan terveydentilasta älypuhelimella suoraan terveydenhuollon ammattilaiselle.

 

Etsimme nyt joukkoomme

.NET-OHJELMISTOARKKITEHTIA  

kehittämään sovelluksia terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden käyttöön.

Tehtävässä pääset kehittämään täysin uudenlaisia työkaluja ja sitä kautta murtamaan vanhoja toimintamalleja. Työskentelet rautaisten osaajien kanssa ja edistät omalta osaltasi terveydenhuollon digitalisaatiota. Sinulla on näkemystä ohjelmistotuotannosta ja haluat oma-aloitteisesti seurata alasi kehitystä sekä tuoda uusia teknologioita ja toimintatapoja käyttöömme.

Tutustua tarkemmin timanttisen tiimimme jo rakentamiin työkaluihin: https://yrityksille.elisa.fi/terveydenhuolto

Työpisteesi sijoittuu Elisan Appelsiinin tiloihin Helsingin Kaarlenkadulle, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta

-    vankkaa osaamista Microsoft .NET C# ohjelmistosuunnittelusta ja toteutuksesta
-    kykyä vastuulliseen ja oma-aloitteiseen työskentelytapaan
-    suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa

Edellä mainittujen lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on

-    osaamista ASP.NET MVC ja Web API, Xamarin teknologioista
-    terveydenhuollon tietojärjestelmien ja standardien tuntemusta
-    intoa ja näkemystä sovelluskehittämiseen

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi. Haastattelut aloitamme heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Johanna Tamminen johanna.tamminen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.