(Poistunut julkaisusta)

.NET-kehittäjiä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme jo useamman vuoden kokemusta kartuttaneita .NET-kehittäjiä Digian projektitiimiin Helsinkiin. 

Toimitamme asiakkaallemme laajaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää sähköisen asioinnin palvelua, jonka toimivuus on todella kriittistä, ja niinpä palvelun häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Koko projektitiimimme työskentelee asiakkaamme tiloissa Helsingin Sörnäisissä. 

.NET-kehittäjänä toimit kiinteänä osana kehittäjätiimiä, josta saat tarvittaessa jokapäiväistä tukea ja sparrausta. Hankkeessa on kolme projektitiimiä ja jokaisella tiimillä on oma Lead Developer, joka myös omalta osaltaan tukee ammatillista kehittymistäsi. Työhösi saat apua tiimin lisäksi projektin scrum masterilta, projektipäälliköiltä sekä esimieheltäsi, joka vastaa perehdytyksestä ja viihtyvyydestäsi Digialla. Aktiivinen koodikatselmointi on osa kehittäjiemme arkea ja se on yksi keino varmistaa koodin laatu. Osaamisesi ja toiveidesi pohjalta roolisi tiimissä voi olla enemmän frontend- tai backend-painotteinen. 

Tehtävä soveltuu IT-taustaiselle henkilölle, jolla on kiinnostusta ymmärtää erilaisia ympäristöjä ja syventää ammattitaitoaan sekä halua ottaa haltuun uusia teknologioita. Tässä tehtävässä ei ole mahdottomia teknisiä vaatimuksia mutta toivomme, että olet työskennellyt oman tuotteen tai vähintään yhden pitkän asiakasprojektin parissa .NET (C#) teknologiaa hyödyntäen. Kokemus muista teknologioista kuten esimerkiksi Angularista on plussaa kaiken edellä mainitun lisäksi. 

Avainsanoja: ASP.NET.CORE, Angular, REST, SQL, WCF, Entity Framework.

Digian toteuttamiin käyttäjälähtöisiin ratkaisuihin pääset tutustumaan tarkemmin tämän linkin takaa: https://digia.com/palvelumme/sahkoinen-asiointi/.

Hakuaika päättyy 26.1.2020. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään p. 0405312767. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.