(Poistunut julkaisusta)

.NET-kehittäjiä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haemme Helsinkiin ja Tampereelle

.NET-KEHITTÄJIÄ

Digialla pääset kehittämään yksityisen sektorin ja julkishallinnon asiakkaillemme laajoja sähköisen asioinnin palveluja, verkkopalveluja ja toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka ovat lähes poikkeuksetta kriittisiä toimintoja ja siksi niiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Tiimimme istuvat lähtökohtaisesti joko toimistollamme Atomitiellä Helsingissä, Tampereen Finlaysonilla kosken kupeessa tai asiakkaillamme Helsingin kantakaupungissa. 

Tällä hetkellä meillä on tarve erityisesti julkishallinnon hankkeeseen, jossa pääset tekemään .NET-pohjaista räätäliratkaisua kaikille suomalaisille. Käyttämääsi stäkkiin kuuluvat .NETin lisäksi muun muassa WCF, Entity Framework, Angular, ASP.NET Core, REST, SQL, JSON ja XML. 

Aikaisemmasta .NET ja Angular kokemuksesta on kovasti hyötyä ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja oppimaan uutta, halutessasi voit myös keskittyä tekemään ylläpitotöitä ja pienkehitystä. Työkavereiksi saat alan teknistä kärkeä ja tiimin, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta rennolla ja hyvällä fiiliksellä. 

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö ja meillä on mahdollisuus tarjota monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja esimiesten tuella sekä annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat ympärillesi tietenkin ammattitaitoiset tiimikaverit, joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golf-oikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammashoitoetuuden sekä monia muita, joista kerromme sinulle tapaamisen yhteydessä lisää.  

Hakuaika päättyy 25.9.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään. Fredin saat kiinni numerosta 040 5312 767 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.