(Poistunut julkaisusta)

.NET kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Haemme joukkoomme Helsinkiin ja Tampereelle 

.NET-KEHITTÄJIÄ 

Digialla pääset kehittämään yksityisen sektorin ja julkishallinnon asiakkaillemme laajoja sähköisen asioinnin palveluja, verkkopalveluja ja toiminnanohjausjärjestelmiä, jotka ovat lähes poikkeuksetta kriittisiä toimintoja ja siksi niiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Tiimimme istuvat lähtökohtaisesti joko toimistollamme Atomitiellä Helsingissä, Tampereen Finlaysonilla kosken kupeessa tai asiakkaillamme Helsingin kantakaupungissa. Taustastasi ja toiveistasi riippuen voit toimia Digialla muun muassa seuraavilla alueilla: 

  • Verkkopalvelut  

  • Laajat ja liiketoimintakriittiset järjestelmät elävät ja kehittyvät asiakkaan tarpeiden muuttuessa ja lainsäädännön uudistuessa. Tarjolla on niin laajoja kuin pienimuotoisia ohjelmistokehitys- ja ylläpitotehtäviä .NET-kehittäjille. Hommia tehdään pääsääntöisesti Fullstack -hengessä Microsoftin yleisimpiin teknologioihin, tuotteisiin ja kehitysvälineisiin luottaen. Vastuut ja tehtävät mitoitetaan oikealle tasolle osaamisen ja valmiuksien mukaan - juniorista senioriin. 

  • Korkeamman turvallisuuden hankkeet  

  • Turvatekemisen hankkeissamme asiantuntijamme työskentelevät yhteiskunnallisesti tärkeiden hankkeiden ja asiakkuuksien parissa DevOps-hengessä. Hankkeissamme on tarjolla laajasti erityyppisiä suunnittelu – ja toteutustöitä. Kehittäjän tärkeinä ominaisuuksina on kyky toimia turvallisuusviranomaiskentässä ja ymmärtää esimerkiksi Katakri- ja VAHTI -vaatimukset ja koulutammekin jatkuvasti asiantuntijoitamme turvalliseen kehittämiseen.  

Kerrothan hakiessasi meille, mikä näistä paikoista kiinnostaa sinua kaikkein eniten.  

Kesäajan hakumme päättyy 31.7.2020 ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään elokuun alussa. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com. 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.