(Poistunut julkaisusta)

.NET Developer
Iriba Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään autoalan IT-projektien parissa?

Olemme nyt uuden kasvuvaiheen kynnyksellä ja haemme kasvumme vahvistukseksi

.NET Developeria

Tulet tehtävässäsi toimimaan autoalan asiakkuutemme parissa erilaisissa haastavissa projekteissa. Pääset kehittämään osaamistasi sekä asiakkaan asiantuntijoiden että Iriban pitkän linjan osaajien kanssa. Meillä osaamisesi kehittymiseen panostetaan aidosti.

Toivomme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta ja näyttöjä .NET- ja SQL Server-, RestAPI- ja mikropalveluratkaisuista. Sinulla on taito tarkastella teknologiaa käytettävyyden näkökulmasta, etkä pelkää uida syvissäkään vesissä integraatioiden ja erilaisten teknologiarajapintojen maailmassa. Ohjelmointiosaamisesi on tasolla, joka mahdollistaa hyvän keskusteluyhteyden asiakkaan kanssa aiheesta. Pystyt myös kuuntelemaan asiakkaan tarpeita ja tuottamaan ratkaisuehdotuksia niiden perusteella. Toivomme sinulta myös ymmärrystä asiakasprojektien kaupallisiin lainalaisuuksiin ja työkielenä sujuvaa suomen kieltä.

Tarjolla on merkittävä tehtävä, jossa tarjoamme sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi mahdollisuuden päästä näköalapaikalle liiketoiminnan ja liiketoimintaa tukevien järjestelmien kehittämisessä. Pääset toteuttamaan mielenkiintoisia asiakasprojekteja kannustavassa ja kehittävässä ilmapiirissä, jossa tekeminen ratkaisee. Vahva panostuksemme osaamisen kehittämiseen takaa sinulle mahdollisuuden kehittyä osaajana myös jatkossa.

Lue lisää, minkälaista on työskennellä Iriba Oy:llä: https://careersblog.barona.fi/net-developerin-kannattaa-havainnollistaa-ideoitaan

Oletko etsimämme avainpeluri?

Haku toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Hae tehtävään siis heti tai viimeistään 6.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Saila Karonen puh. 050 3210 343 tai saila.karonen@barona.fi.