(Poistunut julkaisusta)

.NET-arkkitehti / Senior kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme joukkoomme Helsinkiin kokenutta 

.NET-ARKKITEHTIÄ TAI SENIOR KEHITTÄJÄÄ

Oletko kiinnostunut työskentelemään haasteellisissa ja monipuolisissa sähköisen asioinnin, verkkopalveluiden ja digitaalisten työympäristöjen toteutuksissa yksityisellä sektorilla ja julkishallinnossa? Meillä pääset suunnittelemaan ja kehittämään laajoja Microsoft-teknologioihin pohjautuvia järjestelmiä. 

Tässä tehtävässä osallistut Microsoftin teknologiaan perustuvien tietojärjestelmien toimittamiseen ja ylläpitoon osana asiantuntijatiimiämme ja tehtäväkenttäsi muodostuu seuraavista: 

  • järjestelmien suunnittelu, toteutus, testaaminen ja dokumentointi
  • sovelluskehittäjien ja projektipäälliköiden tukeminen
  • kompetenssiohjaukseen liittyvät kehitystehtävät 
  • teknologiavaihtoehtojen arviointi ja valintoihin osallistuminen
  • tiimin ja ratkaisujen kehityspolun viitoittaminen
  • tuotteistuksen, konseptoinnin ja myynnin tukitehtävät. 

Tarkempi toimenkuvasi muovautuu kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi ja pääset aidosti vaikuttamaan asioihin. 

Tehtävässä menestymistä tukee aito kiinnostus ohjelmointiin, uusiin teknologioihin ja niiden hyödyntämiseen. Erityisesti verkkopalveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen liittyvien työkalujen hallinta on tärkeää. Arvostamme avointa keskustelukulttuuria ja että kerrot rohkeasti mielipiteesi ja uskallat kysyä ja kyseenalaistaa. Arvostamme myös tiimityöskentelytaitoja ja samalla kykyä toimia itseohjautuvasti.

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meille tärkeää ja siksi toivommekin positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä. Meillä Digialla on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 30.9.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Jaani Marttila vastaa niihin mielellään. Jaanin tavoitat parhaiten sähköpostitse ja osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.