(Poistunut julkaisusta)

Nestauskoneen käyttäjä Iskulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Oletko koneidenkäytön ammattilainen vailla uusia haasteita? Haluaisitko olla osa korkealuokkaisten kotimaisten huonekalujen valmistusprosessia?


Haemme nyt asiakkaallemme Iskulle NESTAUSKONEEN KÄYTTÄJÄÄ Lahden tehtaalle.


Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotantonsa Lahteen.


Nestauskoneen käyttäjänä pääset osallistumaan laadukkaiden kotimaisten kalusteiden valmistukseen alansa johtavassa teollisuusyrityksessä. Työkenttäsi on monipuolinen, vastuullinen ja itsenäinen. Työt tehdään kolmessa vuorossa (aamu, yö ja ilta). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on määräaikainen tammikuun 2020 loppuun asti.

Odotamme sinulta valmiutta itsenäiseen työhön sekä aiempaa kokemusta cnc-koneistuksesta. Muu puusepäntyöstökoneiden tuntemus sekä kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksesi. Työssäsi käytät myös sähkö- ja kaasutrukkeja, joten kokemus trukeista on eduksesi. Odotamme sinulta lisäksi korkeaa työmoraalia, tarkkuutta, tehokkuutta sekä joustavuutta. Toivomme, että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.9.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista sekä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland