(Poistunut julkaisusta)

Neljä tulevaisuuden Design Engineeriä, Mipro Oy
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Kiinnostaako sinua kasvaa ja kehittyä rautatieliikenteen pioneerin ja asiantuntijan Mipron kanssa kohti tulevaisuuden ammattilaista? Mipron asetinlaite- ja liikenteenohjausjärjestelmillä valvotaan jo yli puolia Suomen ratakilometreistä. Lue lisää Miprosta.

-

Mipro etsii riveihinsä neljää uutta ja innokasta Design Engineeriä Mikkeliin. Tehtäväsi voi olla oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella asetinlaitesuunnittelun, käyttöliittymäsuunnittelun tai dokumentoinnin parissa.

Valmis osaaja sinun ei tarvitse vielä olla, koulutamme sinusta sellaisen. Voit olla siis vastavalmistunut insinööripuolen taitaja, itseoppinut tekniikkavelho tai innokas sisällöntuottaja, roolisi määräytyy osaamisesi perusteella.

Meille tärkeimpiä ominaisuuksia ovat motivaatio ja halu oppia. Voit olla taustaltasi tekninen henkilö, jolla on kokemusta sähkö/automaatiopuolelta esim. insinööriopintojen puolelta. Ohjelmointilogiikan ymmärtäminen on etu tehtävissä, mutta ennen kaikkea nautit ongelmien ratkaisemisesta ja tykkäät syventyä asioihin tarkasti.

Voit olla myös dokumentointiorientoitunut henkilö, joka nauttii kirjallisen tekstin tuottamisesta. Teknisten asioiden ymmärtäminen helpottaa sinua, mutta se ei ole pääroolissa. Pidät asioiden kirjaamisesta sekä englanniksi että suomeksi.

Haemme myös graafisen puolen taitajaa, jota kiinnostavat käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu. Olet hakemamme henkilö, jos pidät suunnittelusta ja nautit siitä, että järjestelmät toimivat kuin itsestään. Voit olla itseoppinut tai saanut oppisi opiskelujen parissa.

-

Nämä paikat ovat auki DigiTalent Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Ohjelma on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, työttömyysuhan alaisille tai koulutusta vastaamattomissa töissä oleville henkilöille. Sinulle maksetaan ohjelman ajalta sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta. Ohjelman aikana opit aidoissa projekteissa yrityksen työtehtävissä, sekä saat koulutusta alan parhailta asiantuntijakouluttajilta 12 päivän verran. Koulutus räätälöidään oman tehtäväsi ja osaamisesi mukaan.

Ohjelman tavoitteena on, että 6kk koulutusohjelman jälkeen pääset solmimaan työsopimuksen yrityksen kanssa. 80% DigiTalent Akatemiaan osallistuneista henkilöistä on työllistynyt yhteistyöyritykseen koulutusjakson jälkeen.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

Täytä Työhallinnon koulutushakemus täältä.  

Koulutushakemuksen lisäksi, täytäthän sähköisen osaamisprofiilisi Saraselle.

Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti. Kirjaathan myös osaajaprofiiliisi sen, mikä tehtävänkuvaus sinua kiinnostaa Miprolla.

Lisätietoa koulutusohjelmasta: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalentakatemia/.

Jos sinulla herää kysymyksiä paikasta ja ohjelmasta, soita Lassille keskiviikkona 10.7. kello 10-11 ja 13-14 tai tiistaina 30.7. kello 9-11. Voit myös kysyä sähköpostitse, lassi.makkonen@saranen.fi

Hae pian! Hakuaika loppuu 30.7. kello 23:59. Ensimmäiset haastattelut ovat heti hakuajan loputtua. Koulutusjakso alkaa elokuun puolivälissä.

-

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettavassa ohjelmassa pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi osaamisesi kehittyy laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ansiosta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

 it-insinööri, käyttöliittymäsuunnittelu, käyttäjäkokemussuunnittelu, UI, UX, design, dokumentointi, suunnittelu