(Poistunut julkaisusta)

Neljä hallintopäällikköä
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme Helsingin yliopistopalveluiden yleishallintoon neljää

HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

Pyrimme vahvistamaan yksiköidemme johdon hallinnollista tukea. Hallintopäälliköiden vastuuyksiköt tulevat jakautumaan seuraavasti:

 • humanistinen tiedekunta
 • oikeustieteellinen tiedekunta ja tutkijakollegium
 • eläinlääketieteellinen tiedekunta ja farmasian tiedekunta
 • yliopiston kirjasto, yliopistopalvelut ja UniSport

Hallintopäällikkönä toimit yksiköiden johdon hallinnollisena tukena strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa sekä vastaat yksikön yleishallinnon toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu:

 • yleishallinnollisten asioiden (esim. sopimusasiat, lausunnot, selvitykset, raportit, kollegiaaliset elimet ja asiakirjahallinto) valmistelu-, esittely- ja toimeenpanotehtävät
 • yksikön toiminnan suunnittelun tukeminen yhteistyössä muiden toimialojen kanssa
 • yksiköiden henkilöstön tarvitseman lähituen koordinointi
 • kansainvälisen toiminnan strateginen tuki ja kansainvälisten asioiden koordinointi

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta hallintopäällikön tehtäväkenttään kuuluvien asioiden hallinnasta. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, hahmotat asioita kokonaisvaltaisesti ja sinulla on aitoa palveluasennetta, halua kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet sujuva niin suullisessa kuin kirjallisessa ilmaisussa. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme työskentelyn edellytyksenä on  hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa toimintaympäristössä. Ammattitaitoinen organisaatiomme ja muut yliopiston resurssit toimivat hallintopäällikön tukena.

Tehtävät ovat voimassa toistaiseksi ja ne täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa -linkistä viimeistään 26.8.2018. Jos olet työsuhteessa Helsingin yliopistoon, jätä hakemuksesi SAP HR -portaalissa. Mikäli haet ensisijaisesti jotakin näistä tehtävistä, voit ilmoittaa sen hakemuksessasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallintopalvelujohtaja Antti Savolainen (puh. 02941 22793), Viikin kampuksen kehittämispäällikkö Leo Pyymäki (puh. 02941 57952) ja keskustakampuksen kehittämispäällikkö Päivi Karimäki-Suvanto (puh. 02941 22349).

Voit tutustua tarkemmin kyseessä oleviin yksiköihin:

 • humanistinen tiedekunta
 • oikeustieteellinen tiedekunta, tutkijakollegium
 • eläinlääketieteellinen tiedekunta ja farmasian tiedekunta
 • yliopiston kirjasto, yliopistopalvelut ja UniSport

 

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu ja yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Meillä on erilaisia mahdollisuuksia niin opetus- ja tutkimustehtävissä kuin palvelu- ja asiantuntijatehtävissäkin. Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää, joista noin 900 työskentelee yliopistopalveluissa. Palveluita tuotetaan keskitettyinä yliopistotason palveluina ja kampuksille sijoitettuina lähipalveluina. Yleishallinto toimii osana yliopistopalveluja ja vastaa johtamisen ja päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.