(Poistunut julkaisusta)

NDT-trainee
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme Pietarsaareen NDT-tarkastustehtäviin perehtyvää traineeta. Toimit aluksi avustavissa tehtävissä NDT-tarkastuksilla pääsääntöisesti Pietarsaaren alueella sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. Kahden vuoden trainee-jakson aikana perehdyt erilaisiin testaustekniikoihin ja hankit pätevyydet toimia NDT-tarkastajana.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia teknisen alan opintoja sekä matkustusvalmiutta. Voit olla esimerkiksi valmistumassa oleva tai etsit uusia haasteita työurallesi. Olet innostunut oppimaan uusia asioita ja perehtymään NDT-tarkastuksiin. Odotamme oppimishalua eli opiskelet työssä perehtymisen lisäksi innokkaasti tarkastuksiin liittyviä standardeja ja muuta toimialaan liittyvää materiaalia. Olet työskentelyotteeltasi reipas, positiivinen, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia asiakkaiden kanssa. Odotamme sinulta joustavuutta ja vastuullisuutta sekä sujuvia tietoteknisiä valmiuksia. Englannin ja ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja liikkuvan työn, mahdollisuuden oppia paljon uutta NDT-toimialasta ja tarkastuksista sekä kehittyä alan ammattilaiseksi. Kiwa Inspectassa saat kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 24.3.2019.