(Poistunut julkaisusta)

NDT-tarkastaja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Haemme NDT-tarkastajaa Jyväskylään tai Tampereelle. Tehtävänäsi ovat NDT-tarkastukset pääsääntöisesti Keski-Suomen ja/tai Pirkanmaan alueella sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta NDT-toimialan tuntemusta ja NDT-pätevyyksiä (SFS-EN ISO 9712 UT/RT/VT/MT ja PT). Teknisen alan koulutus sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus on tehtävässä eduksi. Voit myös olla NDT-tarkastustehtäviin perehtyvä trainee, joka toimii aluksi avustavissa tehtävissä NDT-tarkastuksilla. Kahden vuoden trainee-jakson aikana perehdyt erilaisiin testaustekniikoihin ja hankit pätevyydet toimia NDT-tarkastajana.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia asiakkaiden kanssa. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme joustavuutta, vastuullisuutta sekä sujuvia tietoteknisiä valmiuksia. Matkustusvalmius ja suomen kielen taito ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä, englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 20.12.2020.