(Poistunut julkaisusta)

NDT-tarkastaja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme NDT-tarkastajaa Tampereelle. Tehtävänäsi ovat NDT-tarkastukset pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Odotamme sinulta NDT-toimialan tuntemusta, NDT-pätevyyksiä (SFS-EN ISO 9712 UT/RT/VT/MT ja PT) ja matkustusvalmiutta. Teknisen alan koulutus sekä kehittyneiden testaustekniikoiden tuntemus on tehtävässä eduksi. Arvostamme kykyä toimia asiakkaiden kanssa sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja.  Suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys ja englannin kielen taito on eduksi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 4.3.2020.